reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Odpowiedz w temacie

Jesli mezczyzna nie wspiera nas przed slubem...  to duzo jest wątpliwe czy bedzie nas wspierał po... ..

Przyklad. Ja Ojca swoich dzieci poznalam 4 lata temu... W wszystkim sie dogadywalismy...  Myslalam ze ten człowiek to wspanala wybranek by ulozyc sobie znim reszte swojego zycia. Urodzilam  Milosza... i zaczely sie problemy...  Moj maz nie rozumial mnie jak mozna byc zmeczonym siedzeniem w domu i zajmowaniem sie malym dzieckiem... Ze nie mam ochoty na sex:baffled:   pozniej  przyszedll naswiat WOjtek... Maly chorowal i choruje do tej pory....  bylo co raz gozej...  Brak zrozumienia u mojego meza..  Ba czepial sie wszystkiego nawet tego ze kupuje  za duzo...  Bo przeciez dzieci nie muszą miec Jogurta soczka itp tak czesto...

Chcial zebym poszla do pracy... poszlam ... i co wtedy tez nie rozumial  ze jestem zmeczona.. ze pragne odpocząc anie zajmowac sie jego potrzebami erotycznymi:baffled::confused::dry:  Doszlo do tego  ze moj maz mnie zdradzil...  Bo niby ja go nierozumialam...  Agy chcialam porozmawiac natemat naszego zwiazku to dlaniego niema rozmowy.

Musisz sie dobrze sie zastonowic cyz ten brak wsparcia nie bedzie narastal...  noi przedwszystkim rozmowa... no jesli niechce rozmawiac  to czy jest sens.. Ja tak uwazam.

Do góry