reklama
KatJak
Fanka BB :)
Czyli od czasu tej ciąży masz regularny okres ? Kurcze trochę dziwne że tak beta , nawet mała tyle czasu się utrzymuje. A na kontroli wszystko się oczyscilo ? Nie zostały jakieś resztki ?
Może skonsultuj z jakimś innym lekarzem ? W takich sytuacjach warto zasięgnąć opinii kogoś innego
Może skonsultuj z jakimś innym lekarzem ? W takich sytuacjach warto zasięgnąć opinii kogoś innego
Angiee
Fanka BB :)
Strasznie dziwna sprawa. Ja dostawałam metotreksat w grudniu 2020 i beta ładnie spadała. Na początku marca sprawdziłam ponownie, bo bardzo mi się wydłużył cykl, ale była 2,92. Pół roku to bardzo dużo czasu i ta beta jest trochę niepokojąca - ja bym koniecznie to z kimś skonsultowała.
reklama
Nie powinna spaść do 0? Jeżeli jest 2,92 to znaczy, że masz śladowy trofoblast który nie powinien sie tak długo utrzymywać..Strasznie dziwna sprawa. Ja dostawałam metotreksat w grudniu 2020 i beta ładnie spadała. Na początku marca sprawdziłam ponownie, bo bardzo mi się wydłużył cykl, ale była 2,92. Pół roku to bardzo dużo czasu i ta beta jest trochę niepokojąca - ja bym koniecznie to z kimś skonsultowała.