G
guest-1714079215
Gość
Nie byłoby czegoś takiego w żadnej rzeczywistości, bo faceci ze wszystkim nie lecą pytać się obcych ludzi w necie. A wiele kobiet nawet testu ciążowego bez forum nie umie zrobić, to o czym Ty mówisz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wymyślam piszę brutalną prawdę. Naiwnie wierzycie, że mężczyźni są tacy wyrozumiali. A tu niestety nawet ten, który tak bardzo kocha i jest taki dobry po pewnym czasie, gdy w związku brakuje mu czułości, seksu zaczyna wariować. A my naiwne sądzimy, że jest w porządku. Życia chyba nie znacie i mężczyzn.Traktor cie przejechał, ze takie bzdury wymyślasz?
Nie wymyślam piszę brutalną prawdę. Naiwnie wierzycie, że mężczyźni są tacy wyrozumiali. A tu niestety nawet ten, który tak bardzo kocha i jest taki dobry po pewnym czasie, gdy w związku brakuje mu czułości, seksu zaczyna wariować. A my naiwne sądzimy, że jest w porządku. Życia chyba nie znacie i mężczyzn.
A co miałby innego powiedziećMój mąż właśnie nazwał idiotyzmem to co mówisz.
A co miałby innego powiedzieć
@Malina126 Gdybyś nie wiedziała, mamy jeszcze sypialnie...Jak wy chcecie seks uprawiać jak w kuchni śpi Twoja matka?
Ale nie sypiacie razem. Jedno śpi u jednego dziecka, drugie u drugiego.@Malina126 Gdybyś nie wiedziała, mamy jeszcze sypialnie...
A co miałby innego powiedzieć
@Lejdiii A ja tak napisałam w tym wątku? Nie przypominam sobieAle nie sypiacie razem. Jedno śpi u jednego dziecka, drugie u drugiego.
W tym nie. W tamtym pisałaś, że sypiacie osobno, bo mąż sie lepiej wysypia. Zresztą przypominając sobie sytuację z tamtego wątku nie dziwie sie, ze nie ma się ochoty na seks.@Lejdiii A ja tak napisałam w tym wątku? Nie przypominam sobie