Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w zeszłym roku mialam tak samo zero mdłosci wymiotów,piersi przestaly bolec i ciąza obumarła,teraz jestem w ciazy zero wymiotow mdłosci bola piersi juz mniej teraz,14 ide na usg i juz mysle ze skonczy sue jak wtedy,a z tamtą ciazą chodzila. 3 tyg martwą,taka opieka na NfzU mnie w drugiej ciąży minęły wszelkie objawy i niestety okazało się że ciąża mi obumarła. Nie miałam żadnego bólu, żadnych plamien i krwawienia. Z martwą ciąża chodziłam ponad dwa tygodnie. Pamiętaj, że każda ciąża jest inna i każdy organizm jest inny. Na pewno martwić Ci powinnien ostry ból brzucha, a zwłaszcza skurcze. Nawet te delikatne. One nigdy nie zwiastuja niczego dobrego.
Póki co nie denerwuj się na zapas Na mi?które rzeczy nie mamy wpływu..
Tutaj już decyduje natura. Przeżyje najsilniejszy.. Brutalne, ale niestety prawdziwe. Teraz życzę Ci dużo spokoju Nie martw się na zapas.