reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brak miesiaczki staramy się z całych sił

aga9921

Fanka BB :)
Dziewczyny ratujcie ....

już nic z tego nie rozumiem ....do rzeczy staramy się z mężem o drugie dziecko ale okresy zrobiły się bardzo nieregularne przez co ciężko śledzić owulacje itd....robiłam badanie prolaktyna ok,lekarz ginekolog skierowała mnie na badanie usg narządów rodnych i wyszło że są widoczne zrosty gdyż pierwsza ciąża była cc była w szoku jak to wszystko widać - ekarz stwierdził że mogą być też niedrożne jajowody. A oprócz tego lek. powiedział ze jeżeli taki miesiączki to może to być zespół policystycznych jajników chodź czytałam dużo i nie mam innych objawów typu trądzik i nadmierne tycie ale idę na badania hormonów FSH/LH które mam wykonać w czasie okresu na który znów czekam ;-///....Oprócz tego dostałam czopki na disteptraza i butaprinazol jedne na zrosty i drugie przeciwzapalne.

i tak sobie myślę znów nie mam okresu zrobię test i mam dwie kreski już sama nie wiem może to pomyłka test robiłam z rana czuje sie normalnie okresu brak :-(

Załączniki

• 20180828_054641.jpg
    20180828_054641.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 357
reklama
Dziewczyny ratujcie ....

już nic z tego nie rozumiem ....do rzeczy staramy się z mężem o drugie dziecko ale okresy zrobiły się bardzo nieregularne przez co ciężko śledzić owulacje itd....robiłam badanie prolaktyna ok,lekarz ginekolog skierowała mnie na badanie usg narządów rodnych i wyszło że są widoczne zrosty gdyż pierwsza ciąża była cc była w szoku jak to wszystko widać - ekarz stwierdził że mogą być też niedrożne jajowody. A oprócz tego lek. powiedział ze jeżeli taki miesiączki to może to być zespół policystycznych jajników chodź czytałam dużo i nie mam innych objawów typu trądzik i nadmierne tycie ale idę na badania hormonów FSH/LH które mam wykonać w czasie okresu na który znów czekam ;-///....Oprócz tego dostałam czopki na disteptraza i butaprinazol jedne na zrosty i drugie przeciwzapalne.

i tak sobie myślę znów nie mam okresu zrobię test i mam dwie kreski już sama nie wiem może to pomyłka test robiłam z rana czuje sie normalnie okresu brak :-(
Takie dwie krechy to raczej nie pomyłka. Jeśli masz się stresować idź zrób bete jutro i zadzwoń do lekarza co z lekami zrobić.

Dzis powtorka testu ale plytkowego hmmm nadal dwie chodz jedna słabsza a z beta hcg musze czekac do piątku

Załączniki

• 20180829_142905.jpg
    20180829_142905.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 278
  • 20180829_142857.jpg
    20180829_142857.jpg
    938,9 KB · Wyświetleń: 256
reklama
Do góry