Bolilol
Fanka BB :)
a jak okazuje to, że mu zależy?Mężowi zależy chce mieć dziecko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a jak okazuje to, że mu zależy?Mężowi zależy chce mieć dziecko
No mnie też to wkurza jak kobiety nie szanują się i mają dzieci albo nie myślą młode i współżyją nie myślą i zachodzą w ciążęJa nie pije alkoholu w ogóle na wizyty chodzę regularnie
Mnie te tez wkurzają takie sytuacje jak kobiety się nie szanują i dzieci mają albo młode nie myślą i zachodza w ciążęJa nie pije alkoholu w ogóle na wizyty chodzę regularnie
Maz tez nie pije alkoholuI myślisz, że dzięki temu nasienie będzie lepsze?
Ja dbam o swoje zdrowie regularnie się badamMaz tez nie pije alkoholu
To może niech zadba o swoje nasienie i rzuci palenie, bo jak dla mnie to podstawa.Mężowi zależy chce mieć dziecko
Wiem że podstawą wiele razy mu to mówiłamTo może niech zadba o swoje nasienie i rzuci palenie, bo jak dla mnie to podstawa.
Jakby mu zależało na dziecku to by rzucił, taka jest prawda.Wiem że podstawą wiele razy mu to mówiłam
Jemu naprawdę zależy i chce mieć dziecko ale na siłę go nie zmuszę ile razy mu mówiłamJakby mu zależało na dziecku to by rzucił, taka jest prawda.
Ja o siebie dbamJemu naprawdę zależy i chce mieć dziecko ale na siłę go nie zmuszę ile razy mu mówiłam