reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

boże ..... oszaleje chyba, niech ktoś mi poradzi :(

reklama
Ja nie pije alkoholu w ogóle na wizyty chodzę regularnie
No mnie też to wkurza jak kobiety nie szanują się i mają dzieci albo nie myślą młode i współżyją nie myślą i zachodzą w ciążę
Ja nie pije alkoholu w ogóle na wizyty chodzę regularnie
Mnie te tez wkurzają takie sytuacje jak kobiety się nie szanują i dzieci mają albo młode nie myślą i zachodza w ciążę

Jak czytam te niektóre wredne komentarze to aż się przykro robi, że na kobietę która tylko o coś zapytała tak nagonka. I co do palenia, jednym jest łatwiej rzucić innym trudniej. Ja nie palę, ale przykład mojego taty, pali od pół wieku/50 lat i próbował już wiele razy rzucić ale nie da rady, robi się nerwowy, trzęsą mu się ręce, nie umie skupić się na niczym i w ogóle nie potrafi funkcjonować bez dymka, ograniczył ilość ale jak widziałam jak nawet przy tym się męczył to masakra, wrak człowieka. To się nazywa uzależnienie i to od bardzo dawna. Rzucił całkiem picie alkoholu (25 lat nic nie pije) ale z papierosem mu się nie udaje. Łatwo oceniać jak się pali po dwa/trzy dziennie nawet 5-10 lat. Tak wiem, teraz oceńcie mój post jako niemądry, naskoczycie na mnie i dobrze, jak wam ulży śmiało, jak nie macie się gdzie wyżyć, użyjcie sobie, ja mimo wszystko pozdrawiam wszystkich, a starającej się o dziecko życzę powodzenia, oby jak najszybciej się udało 🙂

reklama
Do góry