reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bol po owulacji

Pata2016

Zaciekawiona BB
Witam
Ja jak zawsze z pytaniem :p powiedzcie mi czy miałyście taką sytuację . Jestem 5 dni po owulacji strasznie boli mnie podbrzusze taki rwący ból i kręgosłup na dole nieraz jajniki kłują , bola czy miałyście też tak i co to może być ? Do lekarza dopiero mam za 10 dni trochę się denerwuje

reklama
Ja tydzień przed spodziewana @ miała bóle jajników, takie jednorazowe ,ale mocne tak że aż mnie zginalo, nie wiedziałam o co chodzi ,a tu się 2 kreski na teście pokazały 😉

Miałam podobnie, szczególnie kłuły mnie jajniki , od razu po @ umówiłam się do gina , bo miałam cichą nadzieję na ciążę . Lekarz na USG nie zobaczył nic niepokojącego i powiedział, że jeśli to jednorazowe to mam się nie martwić , natomiast jeśli sytuacja by się powtórzyła to kazał się zgłosić na dalsza diagnostykę
Witam
Ja jak zawsze z pytaniem [emoji14] powiedzcie mi czy miałyście taką sytuację . Jestem 5 dni po owulacji strasznie boli mnie podbrzusze taki rwący ból i kręgosłup na dole nieraz jajniki kłują , bola czy miałyście też tak i co to może być ? Do lekarza dopiero mam za 10 dni trochę się denerwuje

Zapomniałam dodać, że sytuacja się nie powtórzyła, a 2 miesiące później zaszłam w ciążę [emoji846]

Mnie właśnie boli jajnik lewy chyba z niego była owulacja, boli już 10 dni :( do @ jeszcze 4 dni , krwawilam wczoraj jednorazowo i nie wiem też co to ..

reklama
Do góry