Asiaxz
Fanka BB :)
Inny sprzęt, pojemność pęcherza, i pozycja przy badaniu. Też tak miałam u jednego lekarza 36mm u innego 24cmI powiedzcie mi jak?
Na ip szyjka 20 mm.
Na patologii ciazy 30mm.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Inny sprzęt, pojemność pęcherza, i pozycja przy badaniu. Też tak miałam u jednego lekarza 36mm u innego 24cmI powiedzcie mi jak?
Na ip szyjka 20 mm.
Na patologii ciazy 30mm.
Jak tam dziewczyny ??
@gooskaw juz po sterydach ??
Ja walczę z bólem bioder i kręgosłupa to leżenie zaczyna konkretnie dawać mi się we znakiJak tam dziewczyny ??
@gooskaw juz po sterydach ??
Hej kiedy następna wizyta? Trzymam kciuki żeby się dalej nie skracałaHej dziewczyny! Miło was poznać!
U nas pierwsza ciąża: 18tc szyjka była 4cm, w 21tc już 3,3cm. Aktualnie 22tc, zapisana luteina, magnez i nospa. Brzuch pobolewa, spina się, ruchy bobaska czuję bardzo nisko. Kolejna wizyta dopiero 18 kwietnia.
Jak u was mamuśki? Jak daleko już jesteście?
ja stresowo i nerwowo.Lady Loka - jak się macie ze Staszkiem?