reklama
Ja też dzisiaj myślałam że od rana będę delektować się ciszą, ze się troszkę zdrzemnę bo córka poszła do przedszkola. Ale okazało się że mąż idzie dopiero w południe do pracy więc od rana latał z odkurzaczem i jeszcze zapowiedział w przedszkolu ze odbierze mała szybciej więc 5 minut się nie zdrzemnę (w nocy miałam dluuuuga przerwę). Ale czas mi w sumie minął nie wiem kiedy, poszykowalam mężowi rzeczy do zwrotów, kupiłam dla córki trochę zimowych rzeczy bo śnieg za oknem ....
Dziewczyny taka pozycja na boku na podartej ręce też jest chyba ok co? Bo właśnie i wczoraj i dzis tak troszkę leżałam...
Sodalit jak się czujesz ?
Dziewczyny taka pozycja na boku na podartej ręce też jest chyba ok co? Bo właśnie i wczoraj i dzis tak troszkę leżałam...
Lady Loka
Fanka BB :)
Jeżeli nie napinasz brzuchem tylko opierasz się o rękę to nie powinno być źle. Zwłaszcza jak nie keżysz tak długoJa też dzisiaj myślałam że od rana będę delektować się ciszą, ze się troszkę zdrzemnę bo córka poszła do przedszkola. Ale okazało się że mąż idzie dopiero w południe do pracy więc od rana latał z odkurzaczem i jeszcze zapowiedział w przedszkolu ze odbierze mała szybciej więc 5 minut się nie zdrzemnę (w nocy miałam dluuuuga przerwę). Ale czas mi w sumie minął nie wiem kiedy, poszykowalam mężowi rzeczy do zwrotów, kupiłam dla córki trochę zimowych rzeczy bo śnieg za oknem ....
Z godzinę może leżałam i przy tym ruszałam dużo rękoma. lepiej już tak nie bede. Ja pierniczę zwariować można, każdego ruchu się człowiek boi ....
Ale powiem Wam dziewczyny ze druga noc spałam na tej poduszce ciążowej i plecy o wiele mniej bolą. Tylko w dzień ta poducha nie zdaje egzaminu bo głowę mam po prostu za nisko żeby coś poczytać czy tv obejrzeć.
Ale powiem Wam dziewczyny ze druga noc spałam na tej poduszce ciążowej i plecy o wiele mniej bolą. Tylko w dzień ta poducha nie zdaje egzaminu bo głowę mam po prostu za nisko żeby coś poczytać czy tv obejrzeć.
wielomatka
Ann - super, że Mężowi się chciało odkurzać U nas kłaki powoli za dywan będą robić.
Córeczka poszła na drzemkę, spokoju i tak nie ma, bo ze starszą nauka.
Ja nie leżę zupełnie na płasko, plecy na poduszce do spania, a głowa na jaśku - żeby coś popisać, poczytać.
Córeczka poszła na drzemkę, spokoju i tak nie ma, bo ze starszą nauka.
Ja nie leżę zupełnie na płasko, plecy na poduszce do spania, a głowa na jaśku - żeby coś popisać, poczytać.
Mąż wczoraj cały dzień praktycznie sprzątal, dzisiaj kończył. Aż w szoku jestem. Bo przecież ja teraz w jednym pomieszczeniu leże, syfu nie widzę to nie będę wyzywać
My mamy od jakiegoś roku takiego robota odkurzajacego Xiaomi, to jest świetna sprawa. Jak jeszcze byłam na chodzie starałam się włączać go codziennie w salonie i kuchni. Naprawdę była duża różnica, nawet kurzu na meblach tyle nie było. .
My mamy od jakiegoś roku takiego robota odkurzajacego Xiaomi, to jest świetna sprawa. Jak jeszcze byłam na chodzie starałam się włączać go codziennie w salonie i kuchni. Naprawdę była duża różnica, nawet kurzu na meblach tyle nie było. .
wielomatka
Ann - my mieliśmy kiedyś ilifa co mył i odkurzał. Fajne urządzenie, ale po roku szlag trafił, nie opłacało się naprawiać.
Lwica1410
Ja od przeprowadzki do domu nigdy nie myłam podłóg, zawsze robi to partner. Ja twierdzę, że nie umiem On jak ma czas i chęci to dużo w domu zrobi, posprząta, ugotuje, zrobi pranie, jak miał covid to zasłony uszył. Materiał leżał prawie rok zanim się doczekał szycia. Ale zanim się za coś zabierze to trochę trwa.
Moja mała łobuziara dziś bardzo aktywna jest, w sumie od 4 dość często czuje ruchy. W sumie to jest odstępstwo od codziennych jej zachowań, czy powinnam się tym martwić? Ostatnio taka aktywna była po USG połówkowym, jak ja doktor trochę głowica postukiwała żeby wszystko obejrzeć, bo oczywiście nic nie chciała pokazać. Strasznie nieśmiała.
Moja mała łobuziara dziś bardzo aktywna jest, w sumie od 4 dość często czuje ruchy. W sumie to jest odstępstwo od codziennych jej zachowań, czy powinnam się tym martwić? Ostatnio taka aktywna była po USG połówkowym, jak ja doktor trochę głowica postukiwała żeby wszystko obejrzeć, bo oczywiście nic nie chciała pokazać. Strasznie nieśmiała.
reklama
wielomatka
sylwcia - ponoć bardzo gwałtowne ruchy mogą być niepokojące, ale ogólnie to na ruchy wpływa wiele czynników - choćby Twoja dieta
Podziel się: