Jak Wy to dziewczyny robicie ze nie tyjecie? generowanie mam 24+5 na wadze jakieś +8/9kg a jem zupełnie jak przed ciąża, żadnych zachcianek tylko dużo mniej cukru i wiadomo nic alko. A waga sobie rośnie. Czy Wy coś robicie czy takiego macie fuksa? Zdradzie sekret . Bo przy tym całym leżakowaniu/ odpoczywania to ewentualnie można mięśnie w palcach na klawiaturze poćwiczyć
reklama
linka90
Fanka BB :)
Nystatyna nic dawała. Dostawałam też taki lek w strzykawce "dowcipnie" i też bez szału.Ale po Nystatynie czy wcześniej miałaś ten problem, a globulki nic nie dały?
Mnie nic nie swędzi, tylko te upławy mam.
linka90
Ja niestety wiem skąd te dodatkowe kilogramy. Jak nigdy nie przepadałam za słodyczami to w ciąży jakiś dramat. Ale od 4 dni nie zjadłam nic słodkiego i zamierzam się w tym trzymać już do porodu... Zobaczymy czy się uda ;pJak Wy to dziewczyny robicie ze nie tyjecie? generowanie mam 24+5 na wadze jakieś +8/9kg a jem zupełnie jak przed ciąża, żadnych zachcianek tylko dużo mniej cukru i wiadomo nic alko. A waga sobie rośnie. Czy Wy coś robicie czy takiego macie fuksa? Zdradzie sekret . Bo przy tym całym leżakowaniu/ odpoczywania to ewentualnie można mięśnie w palcach na klawiaturze poćwiczyć
madziq23
No zobaczymy jak będzie u mnie. Oby nie zaczęło swędzieć w trakcie kuracjiNystatyna nic dawała. Dostawałam też taki lek w strzykawce "dowcipnie" i też bez szału.
Przesadzacie dziewczyny, na pewno nie jest tak źle W ciąży to właśnie można poszaleć z jedzeniem i bez wyrzutów sumieniaJa niestety wiem skąd te dodatkowe kilogramy. Jak nigdy nie przepadałam za słodyczami to w ciąży jakiś dramat. Ale od 4 dni nie zjadłam nic słodkiego i zamierzam się w tym trzymać już do porodu... Zobaczymy czy się uda ;p
LaviniaDahlen
Też ostatnio przeszłam u mnie faktycznie pojawiła się jak zrobiło się bardziej sucho. Myślałam, że da mi nystatynę ale dostałam macmiror - mam nadzieję, że pierwszy i ostatni razJa niestety mam infekcję, wczoraj lekarz stwierdził. Żółte upławy, gęste, choć nie zawsze i nie zawsze w dużych ilościach. Ginek przepisał mi Nystatynę. Mam nadzieję, że pomoże. Jak nie urok to sraczka...
madziq23
Macmirror miałam kiedyś, długo przed ciążą. Pomógł bardzoTeż ostatnio przeszłam u mnie faktycznie pojawiła się jak zrobiło się bardziej sucho. Myślałam, że da mi nystatynę ale dostałam macmiror - mam nadzieję, że pierwszy i ostatni raz
A Ty już przeszłaś infekcję rozumiem? Udało się zwalczyć?
LaviniaDahlen
Chyba tak, bo wszelkie objawy ustąpiłyMacmirror miałam kiedyś, długo przed ciążą. Pomógł bardzo
A Ty już przeszłaś infekcję rozumiem? Udało się zwalczyć?
Mucha19930
Cześć ☺ objawy jak u mnie ☺ też był krwiak, covid i szyjkaCześć
Witam się w zacnym gronie. Podczytuję Was od dłuższego czasu, a dziś dopiero zdecydowałam się dołączyć.
To moja czwarta ciąża, w każdej problemy z szyjką.
Dziś mam 31+6, pessar i leżenie od 3 stycznia. Za 4 lub 5 tygodni ściągnięcie krążka.
To dla mnie trudna ciąża, bo był krwiak, covid i kłopoty z łożyskiem. Większość czasu spędzam w łóżku, ale ostatnio już mnie nosi i czasem coś wyjdę z łóżka, żeby lekko ogarnąć otoczenie. Do 30 tc w zasadzie nie wstawałam, teraz mam większy luz psychiczny.
dziś miałam wizytę, pessar trzyma, samej szyjki jest ponoć niewiele, ale powinno wystarczyć do końca ciąży.
Ja póki co dziś kończę 36 tydzień także wszystko jest możliwe ☺
Trzymaj się ciepło
Mucha19930
Tyjemy, tyjemy ☺ ja dziś kończę 36 tydzień i 14 kg na plusie ☺Jak Wy to dziewczyny robicie ze nie tyjecie? generowanie mam 24+5 na wadze jakieś +8/9kg a jem zupełnie jak przed ciąża, żadnych zachcianek tylko dużo mniej cukru i wiadomo nic alko. A waga sobie rośnie. Czy Wy coś robicie czy takiego macie fuksa? Zdradzie sekret . Bo przy tym całym leżakowaniu/ odpoczywania to ewentualnie można mięśnie w palcach na klawiaturze poćwiczyć
reklama
Zzzzzz
Dziewczyny z e coli, mam pytanie jak u Was przebiega ciąża?
Z tego co pisaliście ciężko Wam ja zaleczyć.
Ja miałam w poprzedniej ciąży e coli w 23 TC byłam załamana wyleczyłam ja zinnatem i się nie pojawiła.
Wczoraj dostałam wyniki posiewu niestety e coli tym razem średnio wrażliwa na zinnat. Dostałam sumamed jak to się mówi antybiotyk ostatniej szansy. Bardzo się boje ze tym razem nie wyleczę i poprostu bardzo się boje wyć mi się chce...
Z tego co pisaliście ciężko Wam ja zaleczyć.
Ja miałam w poprzedniej ciąży e coli w 23 TC byłam załamana wyleczyłam ja zinnatem i się nie pojawiła.
Wczoraj dostałam wyniki posiewu niestety e coli tym razem średnio wrażliwa na zinnat. Dostałam sumamed jak to się mówi antybiotyk ostatniej szansy. Bardzo się boje ze tym razem nie wyleczę i poprostu bardzo się boje wyć mi się chce...
Podziel się: