Ja dostałam Luteinę i magnez, L4 i oszczędzający tryb życia
A czy zostało sprecyzowane co to „oszczędzający” tryb życia? Możesz spacerować/gotować czy tylko leżeć?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dostałam Luteinę i magnez, L4 i oszczędzający tryb życia
Moj Lekarz na oszczędzanie mowil po krzątać sie czyli np zrobić śniadanie sobie i potem godzinę leżeć i tak coraz sie rozruszaćA czy zostało sprecyzowane co to „oszczędzający” tryb życia? Możesz spacerować/gotować czy tylko leżeć?
Naturalny jest możliwy ja na porodowke z 7cm rozwarciem weszłam z uśmiechem na ustach bez żadnego bólu później trochę pobolalo ale jakoś tak bez szału..spodziewalam się czegoś mocniejszegoBezbolesny, to chyba tylko wirtualny poród może być lub cesarka pod pełnym znieczuleniem.
Dziękuję!!! Zobaczymy jaki będzie
Szczęściara, to ja chcę mieć podobny poród.Naturalny jest możliwy ja na porodowke z 7cm rozwarciem weszłam z uśmiechem na ustach bez żadnego bólu później trochę pobolalo ale jakoś tak bez szału..spodziewalam się czegoś mocniejszego
Życzę takiego! Do tego ekspresowy Wynagrodził mi te przeleżane tygodnieSzczęściara, to ja chcę mieć podobny poród.
Teraz to bez znaczenia bo leze w szpitalu a wcześniej właśnie lekarz mówił żebym więcej leżała niż chodziła, ale ja nic nie robiłam. Rano ubierałam dziecko do przedszkola i robiłam sobie sniadanie a później to tylko wc jak mi zaczął brzuch twardniec bardziej w miarę upływu ciążyA czy zostało sprecyzowane co to „oszczędzający” tryb życia? Możesz spacerować/gotować czy tylko leżeć?
Kochana gratulacje! Teraz już będzie z górki.Mi ten prezent wtedy sprawił mega dużo przyjemności, polecam. W 33+1, zaczęłam wielkie przygotowania i zakupy dla dziecka, idealny czas. A dziś jest 37+0, zdjęty rano szew!!!!!! (od 21+6 go miałam) i teraz taki wewnętrzny spokój w sobie mam. Jest cudownie!
I u Was tak będzie, tylko cierpliwości dużo potrzeba!
Wiem, wiem, czekam z niecierpliwościąKochana gratulacje! Teraz już będzie z górki.