AniaAnia1234
Zaciekawiona BB
Oj chciałabym mieć już Twój wynik . To już tuż tuż 9 miesiąc. Wspaniale.Ja dzisiaj 34+3, ale czuje że mogę urodzić w ciągu tygodnia....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj chciałabym mieć już Twój wynik . To już tuż tuż 9 miesiąc. Wspaniale.Ja dzisiaj 34+3, ale czuje że mogę urodzić w ciągu tygodnia....
Tak to było to . Skurcze , które mijają po zmianie pozycji to te przepowiadające. Nie martw się to o niczym nie świadczy jeszcze. Skurcze porodowe są częste, w równych odstępach czasowych, bolesne.Dziewczyny a mnie dzis w nocy pierwszy raz obudzil chyba prawdziwy skurcz-zreszta nie wiem co to bylo, moze podpowiecie,na dole tuz pod brzuchem jakby zlapalo az sie obudzilam-sam brzuch miekki ale to bylo dosc nie przyjemne, wstalam do lazienki , przeszlam sie i zniknal po hmm pol min -to bylo to? Cale szczescie kolejnego nie bylo ale sie wystraszylam az przez chwile usnac nie moglam a moze dzidzia jakis nerw nacisnela bo potem wiercila sie chwile? A moze to juz tak bedzie na tym etapie? Dzis 35+1 w 1szej ciazy wgl nic takigo nie mialam, tylko twardnienia brzucha po intensywnym dniu.
Dzieki! Ten tez do przyjemnych nie nalezal heh a jak sie czujesz? Piekna waga maluszka! Moja coreczka kilka dni temu w 34+4 wazyla wg usg 2100 - takze sporo mniejsza od Twojej! Ta waga tez mnie troche zaniepokoila, ale przeplywy dobre to moze jeszcze nadrobi, synek na tym etapie wazyl 2280 a urodzil sie w terminie z waga 3380 czyli tak normalnie w sumie a tez mowili ze malutki pewnie będzie. Boze tyle mam tych zmartwien w tej ciąży osiwiec moznaTak to było to . Skurcze , które mijają po zmianie pozycji to te przepowiadające. Nie martw się to o niczym nie świadczy jeszcze. Skurcze porodowe są częste, w równych odstępach czasowych, bolesne.
No te przepowiadające nawet są mega nieprzyjemne.Mam ich około 9-12 dziennie. Leżę sobie już 3 dzień w szpitalu - czas tu mija woooolno. Odliczam aby do końca. Waga dzidzi jak to mówi mój dr- ja do filigranowych nie należę(170 cm/85 kg waga na dzis) maz tez kawał chłopa więc dzidzia okrągła. W ciąży przytyłam 9 kg więc mam nadzieję że reszta idzie z rezerw. Dziś przy zmianie pozycji w nocy poczułam więzadło w pachwinie ...huh aż mroczki przed oczami miałam.Dzieki! Ten tez do przyjemnych nie nalezal heh a jak sie czujesz? Piekna waga maluszka! Moja coreczka kilka dni temu w 34+4 wazyla wg usg 2100 - takze sporo mniejsza od Twojej! Ta waga tez mnie troche zaniepokoila, ale przeplywy dobre to moze jeszcze nadrobi, synek na tym etapie wazyl 2280 a urodzil sie w terminie z waga 3380 czyli tak normalnie w sumie a tez mowili ze malutki pewnie będzie. Boze tyle mam tych zmartwien w tej ciąży osiwiec mozna
Oj tak za pare tyg Twoja dzidzia bedzie juz wgl slodziutka tlusciutka (w pozytywnym sensie oczywiście) a czyli Ty miewasz takie przepowiadające bo ja to 1 raz stad takie zdziwienie ze o Jezu co to wgl jest! Moj maz jest z tych wiejszych a ja z tych drobniejszych raczej (164 cm/ 54,5 kilo) wiec moze dzidzia we mnie-choc juz 15 kilo na plusie jestem a ona taka kruszynka!No te przepowiadające nawet są mega nieprzyjemne.Mam ich około 9-12 dziennie. Leżę sobie już 3 dzień w szpitalu - czas tu mija woooolno. Odliczam aby do końca. Waga dzidzi jak to mówi mój dr- ja do filigranowych nie należę(170 cm/85 kg waga na dzis) maz tez kawał chłopa więc dzidzia okrągła. W ciąży przytyłam 9 kg więc mam nadzieję że reszta idzie z rezerw. Dziś przy zmianie pozycji w nocy poczułam więzadło w pachwinie ...huh aż mroczki przed oczami miałam.
Jesteś już w takim terminie do którego ja odliczam ! ...bo wtedy już zobaczę pulchna dzidzie . Zazdroszczę
Na sali zmiana ekipy - ja , 2 łóżka wolne i chyba jakieś znajome 2 leżą , młode sympatyczne , czasem pogadamy. W poniedziałek idą , zobaczymy kto przyjdzieOj tak za pare tyg Twoja dzidzia bedzie juz wgl slodziutka tlusciutka (w pozytywnym sensie oczywiście) a czyli Ty miewasz takie przepowiadające bo ja to 1 raz stad takie zdziwienie ze o Jezu co to wgl jest! Moj maz jest z tych wiejszych a ja z tych drobniejszych raczej (164 cm/ 54,5 kilo) wiec moze dzidzia we mnie-choc juz 15 kilo na plusie jestem a ona taka kruszynka!
A jak tam atmosfera na sali? Polepszylo sie?
Oby towarzystwo było w porządku nowe - to mega dużo daje. Ja do tej pory tyle już osób poznałam i odprawiłam na cesarki ze już nie liczę. Teraz od dłuższego czasu jestem z jedna dziewczyną i mega się wspieramy. Trzymam kciuki żebyś trafiła na spoko osobyNa sali zmiana ekipy - ja , 2 łóżka wolne i chyba jakieś znajome 2 leżą , młode sympatyczne , czasem pogadamy. W poniedziałek idą , zobaczymy kto przyjdzie