Aniteczka31
Fanka BB :)
A u mnie dzisiaj na wizycie lekarz kazał zmniejszyć lutinus dopochwowy z 3 do 2 tabletek nie wiem czy to dobry pomysł, czy ktos zna dr Totko i wie jakie cięcia robi?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super, to walczymy dalej i trzymamy się w dwupakachA u mnie dobrze dzis miałam wizytę 28+4 dzidziuś ma 1320gram posiewy czyste
Ja chyba brde tam rodzic jeżeli bedzie mozna zabrać męża do apartamentuLeży któraś może na ujastku w Krakowie albo leżala?
Wszystkiego dobrego Wam@Alleksandra20 pamiętam czas, gdy leżałyśmy odhaczając kolejny dzień, tydzień, miesiąc... To było trudne, pamiętam to jakby to było wczoraj... Na co dzień nie myślę o tym ale jak najdą mnie wspomnienia to mam dreszcze. Szacunku i uznanie za ten trud dla Każdej z nas, co już urodziła i co jeszcze przed tym wydarzeniem, bo to nie lada wyzwania i trud, szczególnie psychiczny. Jak widać, mimo trudności i różnych komplikacji po drodze, szczęśliwe zakończenia są, tego życzę wszystkim dziewczynom pozdrawiam z moim Antosiem
Super ❤ już coraz bliżej bezpiecznego terminu, trzymam mocno kciukiDziś 30 tydzień ciąży nie macie pojęcia jak się cieszę
Gratulacje! Sama bardzo czekam na ten tydzień...Dziś 30 tydzień ciąży nie macie pojęcia jak się cieszę
Witamy no niestety łatwo nie mamy.. każda tutaj odchodzi od zmysłów mając z tyłu głowy ryzyko porodu przedwczesnego..Witam dziewczyny. Widzę, że większość z nas z przygodami...a.mowili, ciąża to.piekny stan...dla mnie to horror, mam nadzieję , że znajdę tutaj wsparcie. Jedno dziecko martwe drugie żywe, 30 tc, szew okrężny z wciąż skracająca się szyjka, cukrzyca. Fobia , że zaczynam rodzic. Siwa głową od stresu...
Witaj w klubie, ja również jutro kontrola i też chciałabym już 30tydzien.. to mój kolejny cel!Gratulacje! Sama bardzo czekam na ten tydzień...
U mnie jutro kontrola szyjki i dzieci.. stres niesamowity