reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Trochę duuży bryloczek do kluczy 😁

No ja już przestudiowałam na necie zakładanie i dbanie o niego już po założeniu. Szkoda tylko, że wciąż nie mam wyniku i nie wiem na czym stoję... Myślicie, że bez wyniku posiewu zechce mi założyć?

Ja tez mam problemy z lekarzem, mój na NFZ się zamknął mam z nim tylko kontakt telefoniczny.. Ale to za malo :/ muszę chyba zmienić lekarza pójść do jakiegos prywatnego tak pod koniec ciąży, troche tak dziwnie :/ nie wiem co robic. Jeszcze na domiar złego lewa warga sromowa zaczęła mnie swedziec a ja nie wiem czemu nic tam nie ma, nie jest czerwona a swedzi jakby mi jakiś włos wzrastał jak nie urok to srac..ka😅

Ja tez mam problemy z lekarzem, mój na NFZ się zamknął mam z nim tylko kontakt telefoniczny.. Ale to za malo :/ muszę chyba zmienić lekarza pójść do jakiegos prywatnego tak pod koniec ciąży, troche tak dziwnie :/ nie wiem co robic. Jeszcze na domiar złego lewa warga sromowa zaczęła mnie swedziec a ja nie wiem czemu nic tam nie ma, nie jest czerwona a swedzi jakby mi jakiś włos wzrastał jak nie urok to srac..ka😅

Wiesz, po tym, co przeszłam w poprzedniej ciąży z lekarzem tylko z nazwy powiem, że nie ważne w którym tygodniu ciąży jesteś, bo lekarza możesz i powinnaś zmienić zawsze gdy tylko przestajesz ufać swojemu lub czujesz, że nie dba o ciebie tak jak powinien. Ja swojego zmieniłam pod koniec 30 tyg i to była najlepsza decyzja.

A jeżeli chodzi o swędzenie, to może masz jakieś uczulenie. Zażywasz może coś dopochwowo? Bo ja tak miałam po luteinę w pierwszej ciąży. Może materiał bielizny podrażnia.

Kurcze może posmaruj jakimś clotrimazolem, mi się tak infekcja zaczęła

reklama
Wiesz, po tym, co przeszłam w poprzedniej ciąży z lekarzem tylko z nazwy powiem, że nie ważne w którym tygodniu ciąży jesteś, bo lekarza możesz i powinnaś zmienić zawsze gdy tylko przestajesz ufać swojemu lub czujesz, że nie dba o ciebie tak jak powinien. Ja swojego zmieniłam pod koniec 30 tyg i to była najlepsza decyzja.
jeżeli chodzi o swędzenie, to może masz jakieś uczulenie. Zażywasz może coś dopochwowo? Bo ja tak miałam po luteinę w pierwszej ciąży. Może materiał bielizny podrażnia.
@Pszczoła2020
Tak zażywam luteine i bardzo mnie po niej swedzialo juz w szpitalu i w razie potrzeby kazali mi smarowac clotrimazolem wiec zaraz to uczynie bo chyba znów mnie bardziej uczula :/ chociaz ostatnio spokój byl

Do góry