W szpitalu jak zakładają jest to refundowane... Czasem ginekolodzy w prywatnych gabinetach zakładają to trzeba sobie samemu zorganizować.... spróbuj sprzedać skoro nie otwieraneTak wiem, absurd. Oni wcale nie byli chętni mi zakładać nawet jak sama zamówię
reklama
Pszczoła2020
Fanka BB :)
Spróbuję. Albo będę miała dizajnerski breloczek do kluczyW szpitalu jak zakładają jest to refundowane... Czasem ginekolodzy w prywatnych gabinetach zakładają to trzeba sobie samemu zorganizować.... spróbuj sprzedać skoro nie otwierane
Hahaha a jest jakaś jego ważność? To za 1.5 roku (przy dobrych wiatrach) chętnie odkupięSpróbuję. Albo będę miała dizajnerski breloczek do kluczy
KiniakB
Ja tez mam problemy z lekarzem, mój na NFZ się zamknął mam z nim tylko kontakt telefoniczny.. Ale to za malo :/ muszę chyba zmienić lekarza pójść do jakiegos prywatnego tak pod koniec ciąży, troche tak dziwnie :/ nie wiem co robic. Jeszcze na domiar złego lewa warga sromowa zaczęła mnie swedziec a ja nie wiem czemu nic tam nie ma, nie jest czerwona a swedzi jakby mi jakiś włos wzrastał jak nie urok to srac..ka
Amnesia
Ja tez mam problemy z lekarzem, mój na NFZ się zamknął mam z nim tylko kontakt telefoniczny.. Ale to za malo :/ muszę chyba zmienić lekarza pójść do jakiegos prywatnego tak pod koniec ciąży, troche tak dziwnie :/ nie wiem co robic. Jeszcze na domiar złego lewa warga sromowa zaczęła mnie swedziec a ja nie wiem czemu nic tam nie ma, nie jest czerwona a swedzi jakby mi jakiś włos wzrastał jak nie urok to srac..ka
Wiesz, po tym, co przeszłam w poprzedniej ciąży z lekarzem tylko z nazwy powiem, że nie ważne w którym tygodniu ciąży jesteś, bo lekarza możesz i powinnaś zmienić zawsze gdy tylko przestajesz ufać swojemu lub czujesz, że nie dba o ciebie tak jak powinien. Ja swojego zmieniłam pod koniec 30 tyg i to była najlepsza decyzja.
A jeżeli chodzi o swędzenie, to może masz jakieś uczulenie. Zażywasz może coś dopochwowo? Bo ja tak miałam po luteinę w pierwszej ciąży. Może materiał bielizny podrażnia.
Pszczoła2020
Nie mają daty ważności Znając siebie to pewnue nie otworzę paczki, odezwij się za 1,5 rokuHahaha a jest jakaś jego ważność? To za 1.5 roku (przy dobrych wiatrach) chętnie odkupię
Pszczoła2020
Kurcze może posmaruj jakimś clotrimazolem, mi się tak infekcja zaczęłaJa tez mam problemy z lekarzem, mój na NFZ się zamknął mam z nim tylko kontakt telefoniczny.. Ale to za malo :/ muszę chyba zmienić lekarza pójść do jakiegos prywatnego tak pod koniec ciąży, troche tak dziwnie :/ nie wiem co robic. Jeszcze na domiar złego lewa warga sromowa zaczęła mnie swedziec a ja nie wiem czemu nic tam nie ma, nie jest czerwona a swedzi jakby mi jakiś włos wzrastał jak nie urok to srac..ka
reklama
KiniakB
@Pszczoła2020Wiesz, po tym, co przeszłam w poprzedniej ciąży z lekarzem tylko z nazwy powiem, że nie ważne w którym tygodniu ciąży jesteś, bo lekarza możesz i powinnaś zmienić zawsze gdy tylko przestajesz ufać swojemu lub czujesz, że nie dba o ciebie tak jak powinien. Ja swojego zmieniłam pod koniec 30 tyg i to była najlepsza decyzja.
jeżeli chodzi o swędzenie, to może masz jakieś uczulenie. Zażywasz może coś dopochwowo? Bo ja tak miałam po luteinę w pierwszej ciąży. Może materiał bielizny podrażnia.
Tak zażywam luteine i bardzo mnie po niej swedzialo juz w szpitalu i w razie potrzeby kazali mi smarowac clotrimazolem wiec zaraz to uczynie bo chyba znów mnie bardziej uczula :/ chociaz ostatnio spokój byl
Podziel się: