Dobiero by narzekały jak by zgrzewkę wody musiały nosić. Zakaz odwiedzin zakazem ale powinni to jakoś rozwiązać. W koncu jak by nawet ktos przyniósł prowiant ( nawet w ubraniu ochronnym) mysle ze te 5 minut by sie nic nie stało a zawsze to te 5 minut. Powiem wam ze jak czytam wasze historie ze szpitali ....to szok. Leżałam w pierwszej ciazy 4 razy na patologi po 3 doby i wogóle jakoś dobrze to wspominam choć szpitali unikam jak ognia.
reklama
Alleksandra20
Fanka BB :)
No ale słuchajcie w bufecie woda już nie jest po 6zl. Widać ktoś przegiął z pomysłem Jest po 2z groszami. Będziem żyć..
Pszczoła2020
Masz bufet? Toż to ameryka!No ale słuchajcie w bufecie woda już nie jest po 6zl. Widać ktoś przegiął z pomysłem Jest po 2z groszami. Będziem żyć..
Magdalenka16
No dokładnie..pełen luksusMasz bufet? Toż to ameryka!
Alleksandra20
No mam. Dwa! Ale do jednego nie dojdę a drugi mam tak 30 metrów stąd. Trochę więcej niż do lodówki. I tam od dziś można kupić wodę w nienajgorszej jeszcze cenie w porównaniu z tymi 6 zł. I ktoś tam widział dziś 3 pomidory, banany, jabłka... Ja tam jeszcze nie byłam, bo dziś trochę skurczy więcej i nawet do lodówki nie wychodziłam. Wcale z sali nie wychodzę dziś. Może zajrzę tam w poniedziałek, bo do poniedziałku rano trochę wody mam.No dokładnie..pełen luksus
Magdalenka16
Jak tam dajesz radę? Myslalam ze wycinżynier trochę te skurcze u Ciebie?rozumiem,ze szyjki masz 0 a rozwarcia nie ma na szczęście?No mam. Dwa! Ale do jednego nie dojdę a drugi mam tak 30 metrów stąd. Trochę więcej niż do lodówki. I tam od dziś można kupić wodę w nienajgorszej jeszcze cenie w porównaniu z tymi 6 zł. I ktoś tam widział dziś 3 pomidory, banany, jabłka... Ja tam jeszcze nie byłam, bo dziś trochę skurczy więcej i nawet do lodówki nie wychodziłam. Wcale z sali nie wychodzę dziś. Może zajrzę tam w poniedziałek, bo do poniedziałku rano trochę wody mam.
Alleksandra20
Magdalenka u mnie tak falami. Raz zero skurczy, raz sporo. Przedwczoraj lekkie ale co 10-20 minut, wczoraj spokój, dziś co 25 minut solidny, na ktg zapisane 2 po ok 30-40 czyli ok, ale i dwa takie większe ok 70. I jak jest większy skurcz to lekko krwawię. Szyjka zgładzona z rozwarciem na opuszek.
A psychicznie zawdzięczam mężowi przede wszystkim ze jakoś się zbieram codziennie.
A psychicznie zawdzięczam mężowi przede wszystkim ze jakoś się zbieram codziennie.
Magdalenka16
Brawa dla męża a dla Ciebie za optymizm dasz radę i obyś zaskoczyła wszystkich i dotrzymała do 37 tcMagdalenka u mnie tak falami. Raz zero skurczy, raz sporo. Przedwczoraj lekkie ale co 10-20 minut, wczoraj spokój, dziś co 25 minut solidny, na ktg zapisane 2 po ok 30-40 czyli ok, ale i dwa takie większe ok 70. I jak jest większy skurcz to lekko krwawię. Szyjka zgładzona z rozwarciem na opuszek.
reklama
Alleksandra20
To chyba nie jest wykonalne... Poza tym nie wyobrażam sobie tu być do maja... A mówią, że już mnie raczej nie wypuszczą do porodu.
Podziel się: