reklama
U mnie to samo. Zostają tylko 2 boki ;-)Nie wiem czy też tak macie ale ja jak leżę na plecach to zaraz mi się brzuch spina
To może wszystko jest związane z naszą psychika? W bezpiecznym terminie rozluźniamy się i wtedy skurcze ustępują Ja jutro idę na wizytę, ciekawa jestem czy szyjka jeszcze jest.Teraz kończę 37 tc i zero skurczy okaże się, ze jeszcze wszystkie przenosimy
A to podobno taki piękny i wyjątkowy czas... ;-)Doczekać do bezpiecznego terminu i niech się dzieje serio mam już dość tej ciąży
PatiaS
Aktywna w BB
Mój mąż tez tak twierdzi, ale to by znaczyło, ze bardzo zle z namiTo może wszystko jest związane z naszą psychika? W bezpiecznym terminie rozluźniamy się i wtedy skurcze ustępują Ja jutro idę na wizytę, ciekawa jestem czy szyjka jeszcze jest.
Ja byłam u gina tydzień temu, szyjka 4 cm.. podłamało mnie to
To może być jeszcze efekt przyjmowania magnezu (ale dopiero teraz?). Szyjki 4cm to ja nigdy nie miałam ;-)Mój mąż tez tak twierdzi, ale to by znaczyło, ze bardzo zle z nami
Ja byłam u gina tydzień temu, szyjka 4 cm.. podłamało mnie to
U mnie drugi raz i mam nadzieję, że już ostatni. Tak wszędzie w mediach mnóstwo kobiet w ciąży, w pięknych strojach, uśmiechnięte od ucha do ucha. Z mojej perspektywy łóżko, szpital, luźna koszulka, tu boli, tam się spina, tu uwiera. No coś pięknego ;-)Taaaa szkoda że ten "piękny czas" dla mnie przynajmniej już 3 raz jest mega stresujący i jak nie urok to ..
reklama
mniszkaaa
Aktywna w BB
Sama radość dobrze że na koniec czeka nas taka nagroda za te wszystkie męki mi mój staruszek już cos o 4 przebąkuje ale mam ochotę mu wtedy jajka sekatorem obciąćTo może być jeszcze efekt przyjmowania magnezu (ale dopiero teraz?). Szyjki 4cm to ja nigdy nie miałam ;-)
U mnie drugi raz i mam nadzieję, że już ostatni. Tak wszędzie w mediach mnóstwo kobiet w ciąży, w pięknych strojach, uśmiechnięte od ucha do ucha. Z mojej perspektywy łóżko, luźna koszulka, tu boli, tam się spina, tu uwiera. No coś pięknego ;-)
Podziel się: