reklama
PatiaS
Aktywna w BB
To piękna szyjka ! Oby tak do końcaJa dziś do domu. Szyjka kolo 4 cm. Szok ale się cieszę.
Ja wczoraj zaszalałam i poszłam do fryzjera, od razu lepsze samopoczucie mam tylko nadzieje, ze sobie nie zaszkodziłam :/ w ogóle w tym tygodniu jestem jakoś bardziej aktywna, bardziej się oszczędzam niż leżę, jutro wizyta u gina, mam nadzieje, ze wszstko bedzie ok
U
użytkownik 902
Gość
Ja mam dziś wizytę, ciekawe, czy będzie mierzyć szyjke czy w ogóle nie. Porozmawiam z nim też kiedy planuje zdjąć pessar. No i co z tym rumieniem
A i ja u was zostanę na chwilę[emoji39] dzisiaj 27+4 jestem sierpówka[emoji3]...po wizycie u ginka okazało się że szyjka w 3 tygodnie skróciła się z 3,62 do 3 cm...luteinka, no-spa, leżenie itp...
W sumie mam powtórkę z rozrywki. Z 1 synem(9 lat)bylo identycznie. Szyjka w 31 tc miała 2,3 cm. Więc leżenie i szpital na patologi już zaliczyłam dawno[emoji23]
Kolejna wizyta za tydzień...jeśli szyjka się skróci w środę do szpitala ehh...najgorsze jednak to że w przyszłą niedzielę młody ma komunię[emoji23]
W sumie mam powtórkę z rozrywki. Z 1 synem(9 lat)bylo identycznie. Szyjka w 31 tc miała 2,3 cm. Więc leżenie i szpital na patologi już zaliczyłam dawno[emoji23]
Kolejna wizyta za tydzień...jeśli szyjka się skróci w środę do szpitala ehh...najgorsze jednak to że w przyszłą niedzielę młody ma komunię[emoji23]
Fado123
Fanka BB :)
a co za rumień ?Ja mam dziś wizytę, ciekawe, czy będzie mierzyć szyjke czy w ogóle nie. Porozmawiam z nim też kiedy planuje zdjąć pessar. No i co z tym rumieniem
U
użytkownik 902
Gość
Rumień zakaźny.a co za rumień ?
Szyjka ok, siedzi w pessarze, Młody rośnie, za 6 tygodni zdejmujemy pessar.
Prawidłowo szyjka skraca się przed porodem...To dajcie dziewczynki znać jak po wizytach oby było bez zmian.
@Kara88 a to nie jets tak że po 30 się już do porodu skraca? Czy od kiedy to powinno prawidłowo nastąpić?
Anima2689
Fanka BB :)
Ja tez dzis po wizycie i wg lekarza lepiej jest niz tydzień temu bo moja szyjka siedzi w pessarze. Tydzień temu byla wyzej i nie byla na tyle "opuchnieta" ? na tym t ponoć polega... Dlatego teraz nawet nic nie mierzył tylko mówił zebym jeszcze lezala do następnej kontroli za tydzień i wtedy dostanę zielone swiatlo na chodzenie mala wazy 2500 czyli 100 g okolo.przybrała a mamy 34 tydz.
Skurcze miewam cZęste ale to.nadal braxton. Nie powoduje to rozwarcia wiec głowę mam o tyle spokojna.
Ktoras tez ma problem z tymi skurczami? :/
Mnie czasem doprowadzają do stanu irytacji bo domyslam sie ze to przez to ze niedotleniam sie w ogóle... masakra...
Skurcze miewam cZęste ale to.nadal braxton. Nie powoduje to rozwarcia wiec głowę mam o tyle spokojna.
Ktoras tez ma problem z tymi skurczami? :/
Mnie czasem doprowadzają do stanu irytacji bo domyslam sie ze to przez to ze niedotleniam sie w ogóle... masakra...
reklama
U
użytkownik 902
Gość
Też mam skurcze, czasem bywają bolesne, ale na to mam scopolan
Podziel się: