Gratulacje jesteś mistrzem :*:*:*Wczoraj w 34t4d o 11.21 i o 11.23 przyszli na świat Amelka i Staś.
Amelka - 2148g 46cm
Staś - 2600g 49cm
10punktow.
Póki co stan stabilny, nie muszą być na wczesniakach, od początku na zmianę są że mną. A jak wstane (miałam cesarke) to bede miała ich razem przy sobie.
Jesteśmy przezzczesliwi i mamy nadzieję, że uda nam sie niebawem wyjść razem do domu.
reklama
Bardzo czekałam na tę wiadomość. Serdeczne gratulacje, życzę Wam dużo zdrowia!Wczoraj w 34t4d o 11.21 i o 11.23 przyszli na świat Amelka i Staś.
Amelka - 2148g 46cm
Staś - 2600g 49cm
10punktow.
Póki co stan stabilny, nie muszą być na wczesniakach, od początku na zmianę są że mną. A jak wstane (miałam cesarke) to bede miała ich razem przy sobie.
Jesteśmy przezzczesliwi i mamy nadzieję, że uda nam sie niebawem wyjść razem do domu.
natalia91k
Zaciekawiona BB
Ogromne gratulacje dla Ciebie za Twoją siłę i wytrwałość! To wspaniałe informacje! Dużo zdrówka dla dzieci, niech się wspaniale rozwijają. A dla Ciebie szybkiego powrotu do formy. Trzymajcie się i cieszcie Waszym szczęściemWczoraj w 34t4d o 11.21 i o 11.23 przyszli na świat Amelka i Staś.
Amelka - 2148g 46cm
Staś - 2600g 49cm
10punktow.
Gannka
Fanka BB :)
Cu
Cudowna wiadomość!! Moje gratulacje!!Wczoraj w 34t4d o 11.21 i o 11.23 przyszli na świat Amelka i Staś.
Amelka - 2148g 46cm
Staś - 2600g 49cm
10punktow.
Naysan
CUdowna wiadomość, gratuluję!Wczoraj w 34t4d o 11.21 i o 11.23 przyszli na świat Amelka i Staś.
Amelka - 2148g 46cm
Staś - 2600g 49cm
10punktow.
Ynka89
Aktywna w BB
Na takie wieści czekałam Gratulacje i zdrowia dla was, potrójnie:*
Wczoraj w 34t4d o 11.21 i o 11.23 przyszli na świat Amelka i Staś.
Amelka - 2148g 46cm
Staś - 2600g 49cm
10punktow.
PatiaS
Aktywna w BB
Dziewczyny, w środę byłam u gina, usg, mierzenie szyjki 52 mm, skierowanie do szpitala na sterydy (zapobiegawczo bo brzuszek twardnieje) w szpitalu usg - szyjka 47 mm..
Myślicie, ze różnica wychodzi z racji innego sprzętu i lekarza, czy skróciła się tak w 1 dzień?
Myślicie, ze różnica wychodzi z racji innego sprzętu i lekarza, czy skróciła się tak w 1 dzień?
Magdalenams
Ja bym stawiała na sprzęt. To jest różnica tylko 5 mm. Każdy lekarz mierzy na swoje oko.Dziewczyny, w środę byłam u gina, usg, mierzenie szyjki 52 mm, skierowanie do szpitala na sterydy (zapobiegawczo bo brzuszek twardnieje) w szpitalu usg - szyjka 47 mm..
Ja bym stawiała na sprzęt. To jest różnica tylko 5 mm. Każdy lekarz mierzy na swoje oko.
Zgadzam sie.
reklama
A powie
A powiedz mi, w szpitalu ile leżałas po założeniu szwów ? Czy mogłaś później wstawac do toalety??Nie bój się, zakładanie szwu nic nie boli (ja miałam w znieczuleniu ogólnym 25 minut łącznie z uśpieniem i wybudzeniem), potem 2-3 dni po zabiegu leci odrobina krwi, szwu się nie czuje, a wiesz że jest więc będziesz czuła że dzidzia jest bezpieczniejsza
Podziel się: