Będą musieli go na szybko ściągnąć, ale jest zsuniety dość mocno, trzyma się tylko na jednej stronie, jak to mówi lekarz na przedniej wardze szyszki
Aha , rozumiem. No właśnie żeby tam się nic nie uszkodziło. Dasz radę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będą musieli go na szybko ściągnąć, ale jest zsuniety dość mocno, trzyma się tylko na jednej stronie, jak to mówi lekarz na przedniej wardze szyszki
Aha. Bo mi ginek mówił ze jak szew jest dobrze założony i zacznie się akcja to ścina szyjke. A tu u Ciebie już poszło. No w każdym razie powodzeniaSzew zsuwając się przecina szyjkę, także już i tak jest uszkodzona... podejrzewam ze jest po prostu na tyle nisko i tylko na jedej stronie ze w przypadku skurczy za dużo do uszkodzenia już nie ma
Szew zsuwając się przecina szyjkę, także już i tak jest uszkodzona... podejrzewam ze jest po prostu na tyle nisko i tylko na jedej stronie ze w przypadku skurczy za dużo do uszkodzenia już nie ma
powodzenia zatem!Trzymam kciuki!
Ja mam wizytę w poniedziałek.
pierwszaNie dziękuje
Ktora cc to będzie?
W takim razie trzymamy kciuki nie jest zle chociaz my teraz nastawiamy sie na sn ale jak będzie zobaczymypierwsza
Czyli wcześniej miałaś już cc? Ja miałam miomektomię, więc nie mogę rodzić sn. Lekarz mi ostatnio powiedział, ze przy cc wyjmą macicę, zeby obejrzeć bliznę, która jest na tylnej ścianie i sobie myślę WTF?? chyba się musiałam przesłyszeć. A właśnie mnie przy robieniu obiadu złapał mega skurcz z uciskiem na odbyt i mi się przypomniało, co dziewczyny tu wcześniej pisały. Mam nadzieję, że to takie jednorazowe było.W takim razie trzymamy kciuki nie jest zle chociaz my teraz nastawiamy sie na sn ale jak będzie zobaczymy