Naysan
Fanka BB :)
@Ika88 trochę Cię rozumiem z tym panikowaniem, ale naprawdę, nic dzieciątku nie będzie. Twój był większy o 150g niż mój w 36+1. A moja bratowa dokładnie na ten dzień miała zaplanowaną cesarkę, urodziła perfekcyjnie zdrowe dziecko z wagą 2600, które pięknie je i rozwija się idealnie. Tak że spokojnie, dzieciątko nawet jakby się urodziło teraz, będzie w świetnej formie. Przy cukrzycy zresztą chyba głównym zagrożeniem jest makrosomia, nie?
@luigi89 mój lekarz w ogóle nie uważa, żeby ten brzuszek był jakimś problemem i szczerze mówiąc - ja też już nie chcę się tym przejmować. Parę tygodni temu mieliśmy stwierdzoną hipotrofię i wtedy bardzo sobie to wyrzucałam, bo sama nie byłam w stanie przytyć. A teraz widzę, że moja waga nie ma znaczenia. Zauważam zresztą, że on rośnie skokowo, raz więcej, raz mniej. Staram się nastawić pozytywnie, może przy kolejnej wizycie trochę nadrobi.
@luigi89 mój lekarz w ogóle nie uważa, żeby ten brzuszek był jakimś problemem i szczerze mówiąc - ja też już nie chcę się tym przejmować. Parę tygodni temu mieliśmy stwierdzoną hipotrofię i wtedy bardzo sobie to wyrzucałam, bo sama nie byłam w stanie przytyć. A teraz widzę, że moja waga nie ma znaczenia. Zauważam zresztą, że on rośnie skokowo, raz więcej, raz mniej. Staram się nastawić pozytywnie, może przy kolejnej wizycie trochę nadrobi.