Mój się kompletnie nie wtrąca co do zakupów drobiazgów czy ubranek, chce mieć jedynie poczucie, że jego opinia się liczy przy wyborze mebliteż już go miałam w koszyku, a tu nagle się mąż odezwał, ze ten drugi mu się bardziej podoba
reklama
Magdalenams
Fanka BB :)
Mi się całkowicie oczyscilo po miesiącu jak nie lepiej.Dziewczyny po porodach, krwawicie jeszcze? Ja juz jestem 3,5tyg. po i ciagle krew na wkladce mam :-/
BaskaW
@Kleo83 ja jednego dnia krwawie a drugiego nie. Mozna krwawic nawet 6 tyg. U mnie to roznie jednego dnia czysto drugiego plamienie a trzeciego wiecej poleci a niby po cc jest krocej bo lekarz czysci. Ale ja czuje czasami bol brzucha i mam jeszcze brzydki brzuch. I czuje jeszcze w nocy stopy jak sa opuchniete i dalej obraczki nie udalo mi sie zalozyc.
Magdalenams
Dlatego po 6 tyg połogu obowiązkowa jest wizyta u ginka. Na wizycie na pewno Cię dokładnie zbada. Przynajmniej mój tak robi.To jednak normalne, ze tak długo plamie. Tez tak mam, ze raz jest krew a raz nie. Czasami mam tez takie żółte uplawy i to mnie trochę niepokoi. Ale ogólnie nic nie boli to pewnie wszystko jest ok:-)
BaskaW
Po naturalnym troche wieksze sa krwawienia. Przy cc lyzeczkuje lekarz. Nie zazdroszcze.Ja dopiero dzis zmienilam podpaski poporodowe na normalne a jestem juz 16 dni po porodzie, lecialo ze mnie jak z swinki... zuzylam chyba 12 opakowan tych duzych gaci :/
Audia ja mialam straszna masakre po pierwszym porodzie, rozumiem Cię i współczuję. Po miesiącu dopiero wyszlam na spacer z dzieckiem. Dosc mocno krwawisz. Roznie dochodzi się do siebie, zależy jak zniosło sie porod.
Ale im wiecej czasu upłynie tym jest łatwiej.
Zzzzz co u Ciebie???
Zzzzz co u Ciebie???
reklama
Zzzzzz
U mnie zakwasy po chodzeniu po schodachAudia ja mialam straszna masakre po pierwszym porodzie, rozumiem Cię i współczuję. Po miesiącu dopiero wyszlam na spacer z dzieckiem. Dosc mocno krwawisz. Roznie dochodzi się do siebie, zależy jak zniosło sie porod.
Zzzzz co u Ciebie???
Podziel się: