reklama
Twardniec może i się nie skracać ale to tylko do czasu bo w końcu szyjka nie wytrzyma i poleci, jedz może w tamtym szpitalu podadzą coś innegoDziewczyny, może wy poradzicie, brzuch mi twardnieje bardzo często, w ciągu cwoch tygodni zaliczyłam dwa szpitale, w każdym te same leki. Dzisiaj wyszłam, poszłam do swojego gina, a ten mi dał skierowanie do kolejnego szpitala, nie mam już sił. Jest w ogóle sens jechać? Szyjka się nie skraca, nie otwiera - 16 tc
Nie pomogło, wracam na oddział (
Zuzinka jak zechce wyjsc to wyjdzie widocznie nie jej dzień a skurczy żadnych nie masz? Rozwarcie jakies jest?
poskacz troche na piłce, mi sie rozwarcie z 1 cm zrobiło 6 cm po 10 minutach na piłce, moze akurat pomoże
Zzzzzz
Fanka BB :)
Nie dali mi piłki. Jestem spowrotem na patologii ciąży. Rozwarcie 2 cmZuzinka jak zechce wyjsc to wyjdzie widocznie nie jej dzień a skurczy żadnych nie masz? Rozwarcie jakies jest?
poskacz troche na piłce, mi sie rozwarcie z 1 cm zrobiło 6 cm po 10 minutach na piłce, moze akurat pomoże
Basia 100 lat 100 lat:-*
Zzzzzz powodzenia trzymam kciuki za Was :-)
Gratulacje dla Was dziewczyny co urodzilyscie!!!
Co do karmienia Szymuś jest brutalny i moje brodawki strasznie bola i sa cieple, nie mogę ich dotknac:-( Czasami myślę aby zaprzestac karmienia.
Zzzzzz powodzenia trzymam kciuki za Was :-)
Gratulacje dla Was dziewczyny co urodzilyscie!!!
Co do karmienia Szymuś jest brutalny i moje brodawki strasznie bola i sa cieple, nie mogę ich dotknac:-( Czasami myślę aby zaprzestac karmienia.
Naysan
@PatiaS a co mówi lekarz o tym twardnieniu? Że to skurcze? Dotykał Twojego brzucha? Bo w 16tc to wcześnie, może od jakiegoś wzdęcia twardnieje? Ja tak mam ostatnio, ze brzuch jak skała, ale po espumisanie mięknie. Do szpitala oczywiście warto pojechać, niech się więcej lekarzy wypowie.
@Zzzzzz trzymam kciuki, zdawaj relację!
@BaskaW Sto lat!
@Oczekujaca123 jak tam u Ciebie?
@Zzzzzz trzymam kciuki, zdawaj relację!
@BaskaW Sto lat!
@Oczekujaca123 jak tam u Ciebie?
Szymek śpi w łóżeczku. Odkladam go po karmieniu, wielokrotnie wstaje do niego zanim zasnie, wypluwa smoczek i miągwi. W dzień też staram sie go nie nosic. Jak nie je to leży na łóżku. Czasami jak placze, chyba przez brzuszek to też kładę go na sobie to sie uspokaja.
reklama
Magdalenams
Podziel się: