Moja teściowa ma potrzebę kontrolowania wszystkiego, pisze i dzwoni nawet kilka razy dziennie, z każdą pierdołą. Smsy w stylu: "czy wasz wózek na z przodu jedno koło?" No i oczywiście sama wie najlepiej wszystko, wróży, że moje dziecko na pewno urodzi się przedwcześnie, że będzie musiało leżeć w inkubatorze. Nie dociera do niej nawet, że lekarz wcale tak nie uważa. No i nie przegadasz, bo ona tu jest lekarzem. Co prawda psychiatrą, ale co to za różnica.
@olaa90 ja na krzywą poszłam z poduszką i powiedziałam, ze mam leżeć - zamknęli specjalnie dla mnie jeden gabinet pobrań i dostałam swoją kozetkę. Tyle że to byłą sobota. Wcześniej się upewniłam telefonicznie, że będzie taka opcja.
@Ika88 dokładnie, wakacje życia, albo teksty: no to sobie odpoczniesz za wszystkie czasy. Tak - bo leżenie w bólu i z cały ciałem zdrętwiałym to taki świetny odpoczynek.
@Oczekujaca123 jesz takie śledzie w oleju albo śmietanie? Ja mam totalną ochotę, ale kurde, nie wiem, czy to wolno w ciąży. One są ponoć surowe. A chętnie bym pochłonęła i to dużo.