Naysan
Fanka BB :)
aha, czyli coś czuję, ze mój lekarz to olejeJa zawsze miałam do powtórzenia, jak by leukocyty byly powyżej 10 doktorka mówiła że dostanę lek.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
aha, czyli coś czuję, ze mój lekarz to olejeJa zawsze miałam do powtórzenia, jak by leukocyty byly powyżej 10 doktorka mówiła że dostanę lek.
Raz się tak przejechaliśmy, oo ale fajnie, jaka taniocha na dozie, robię mężowi listę, leci do stacjonarnej, potem patrzę na rachunek, a tam ze 2 dychy więcej Mogliby gdzieś zaznaczyć, że internetowe ceny nie obowiązują w aptekach...Dziewczyny! Faktycznie na Doz jest za 19. 99 Ten duphaston i wiecie co?! Jest u mnie taka apteka w miejscowości bo sprawdziłam, zadzwoniłam jaka cena na miejscu i babka mówi że 31 zł, ale mogę zamówić Przez neta za 19.99 z odbiorem w aptece za free i w aptece daje się recepte! dzięki! Sprawdźcie moze też macie taką możliwości
Na przez całą ciążę zamawiałam w ten sposób leki, na stronie mają taniej niż większość aptek prenatal pamiętam kupowałam za 30 zl, jeszcze mam zapasDziewczyny! Faktycznie na Doz jest za 19. 99 Ten duphaston i wiecie co?! Jest u mnie taka apteka w miejscowości bo sprawdziłam, zadzwoniłam jaka cena na miejscu i babka mówi że 31 zł, ale mogę zamówić Przez neta za 19.99 z odbiorem w aptece za free i w aptece daje się recepte! dzięki! Sprawdźcie moze też macie taką możliwości
Ja mam brać jeszcze tydzień czyli ok 35+4 tc.Dziewczyny Kochane, do kiedy miałyście brać Luteinę? Mam dziś 35+3, jeden lekarz mówi brać, drugi odstawić.
Ja biorę besins zamiast luteiny, odstawiam w niedzielę, to będzie 34+0Dziewczyny Kochane, do kiedy miałyście brać Luteinę? Mam dziś 35+3, jeden lekarz mówi brać, drugi odstawić.
Cześć Dziewczyny, metoda małych kroczków przekonała i mnie. Jak sobie wyznaczył pierwszy cel 12.04 skończony 28 t. od razu zrobiło mi się lżej Bo mimo wiosennej pogody za oknem, czerwiec wydaje mi się czymś abstrakcyjnym. Kolejny cel to 24.05 - 34 t. I wymarzony 7.06 36t.
Mam jeszcze do was pytanie, moja rodzina zorganizowała mi szpital w domu, a mianowicie od powrotu do domu leżę grzecznie w piżamce w łóżku, wstaje tylko do wc i pod prysznic, na badania i wizyty, na zmianę mąż, mama, teściowa są u mnie żeby zrobić śniadanie, obiad, zaprowadzić syna do szkoły, ogarnąć dom. Kosztuje mnie to bardzo dużo, bo nie nawidze być zależna, ale chowam dumę w kieszeń, wiem, że mam szczęście, że ich mam i tak się zorganizowali, ale moje pytanie brzmi czy to nie przesada?
Gratulacje Jak się czujecie?Dziewczyny nasza śliczna córeczka jest już na świecie - urodziła się dziś o 3 nad ranem przez cc- 2975g 56 cm. Nie doczekałam do terminu cc- obudziły mnie regularne skurcze o 1 -ej