PatiaS
Aktywna w BB
Pomoglo Ci coś? Który tydzień teraz?Tak samo miałam, bóle pleców, ze aż biegunka. U mnie od 18 tc mniej więcej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pomoglo Ci coś? Który tydzień teraz?Tak samo miałam, bóle pleców, ze aż biegunka. U mnie od 18 tc mniej więcej.
Stres powoduje twardnienia. Wiem, że łatwo mówić, ale myśl pozytywnie. W szpitalu nie mierzyli Ci szyjki? Pamiętaj, że porównać można wymiary tylko od jednego lekarza. U mnie różnice w pomiarach między ginami wynoszą 1,5 cm.Nikt nic o szwie nie mówił, twardnienia mam bardzo często, ale już nie bola, do tej pory wszystko było dobrze, a tu nagle coś takiego. Z mężem staraliśmy sie dwa lata o dziecko, mega się boje, załamałam się i ciagle płacze, nie wiem co dalej..
Staram się myśleć pozytywnie, najlepiej czuje sie jak maz jest obok, a wiadomo, nie może być cały czas. Zrobili mi tylko zwykle usg i jedna kroplówkę, mam nadzieje, ze takie „olewanie” sprawy jest przez to, ze to weekend. Pielęgniarki przychodzą i pytają jak się czuje, mówię, ze bez większych zmian to rozkładają rece i mówią, ze nic więcej nie mogą zrobićStres powoduje twardnienia. Wiem, że łatwo mówić, ale myśl pozytywnie. W szpitalu nie mierzyli Ci szyjki? Pamiętaj, że porównać można wymiary tylko od jednego lekarza. U mnie różnice w pomiarach między ginami wynoszą 1,5 cm.
Dają Ci kroplówki magnezowe?
No najgorzej, że weekend... Wytrzymaj jeszcze trochę, pewnie zrobią Ci posiew i założą szew. A może wyciszy się samo? Będzie dobrze!Staram się myśleć pozytywnie, najlepiej czuje sie jak maz jest obok, a wiadomo, nie może być cały czas. Zrobili mi tylko zwykle usg i jedna kroplówkę, mam nadzieje, ze takie „olewanie” sprawy jest przez to, ze to weekend. Pielęgniarki przychodzą i pytają jak się czuje, mówię, ze bez większych zmian to rozkładają rece i mówią, ze nic więcej nie mogą zrobić
Hej, ja leżałam od 12 tc zaczęło się od bóli i twardnien. Tez bylam w szpitalu niezliczona ilość razy. Mi na bóle brzucha pomogły: 3x3 dziennie duphaston, 2x2 (lacznie 400mg) luteiny dopochwowej, 3x2 tabl magnezinu, czasem dodatkowo zazywalam asmag 2 tabletki, spasmoline doraźnie.Staram się myśleć pozytywnie, najlepiej czuje sie jak maz jest obok, a wiadomo, nie może być cały czas. Zrobili mi tylko zwykle usg i jedna kroplówkę, mam nadzieje, ze takie „olewanie” sprawy jest przez to, ze to weekend. Pielęgniarki przychodzą i pytają jak się czuje, mówię, ze bez większych zmian to rozkładają rece i mówią, ze nic więcej nie mogą zrobić
@Wiewioreczka87 A u mnie mówili że nadwaga to też inaczej wszystko odczuwam. Jak nie.ma.na co zwalić.to najlepiej na wagę.Patia, ale też wcale nie jest powiedziane że skróci Ci się szyjka. Jesteś szczupła? Bo wielu lekarzy mi mówiło, że chudzielce tak mają.
Staram się myśleć pozytywnie, najlepiej czuje sie jak maz jest obok, a wiadomo, nie może być cały czas. Zrobili mi tylko zwykle usg i jedna kroplówkę, mam nadzieje, ze takie „olewanie” sprawy jest przez to, ze to weekend. Pielęgniarki przychodzą i pytają jak się czuje, mówię, ze bez większych zmian to rozkładają rece i mówią, ze nic więcej nie mogą zrobić