reklama
Katiuszka81
Fanka BB :)
U nas ściągają bez znieczulenia.Koleżanka z sali miała ściągany pessar to mówiła,że lekarz tak pociągnął,że chodzić później z bólu nie mogła.Kto by się tam przejmował,że ciężarną boli.Ja już po zdjęciu - nic nie czułam dzięki narkozie. Oczywiście popłakałam się z emocji. Jeszcze w domu synek się mocno rozchorował i mąż nie ma mnie jak odwiedzić. Teraz nic mnie nie boli, na ktg szkurcze 20 czyli żadne. Z tego co zrozumiałam to na pewno zostaję w szpitalu. Pełno tu studentów, wczoraj nawet obchodu nie było. Postaram się czegoś dowiedzieć ale jest ciężko nikt nic nie wie.
@Zzzzzz rozumiem Cię - takie odczucia, że chciałabym bardzo ale jeszcze nie teraz też mi towarzyszą. Zobaczysz wszystko potoczy się szybko i się ułoży
Zzzzzz
@Paula_12345
@olamakota
To sobie ładnie czekamy.
@Katiuszka81 moze włącza Ci antybiotyk i bedzie okej
@Xyz55 mnie wtedy boli dół brzucha tak ze nie mogę go dotknąć
@olamakota
To sobie ładnie czekamy.
@Katiuszka81 moze włącza Ci antybiotyk i bedzie okej
@Xyz55 mnie wtedy boli dół brzucha tak ze nie mogę go dotknąć
@Katiuszka81 34 tc super, jest dobrze. Najwzniejsze jak pisza dziewczyny szyjka zamknieta. Dasz rade, na pewno wytrzymasz jeszcze troszkę.
Paula i Olamakota trzymam kciuki!
Paula i Olamakota trzymam kciuki!
olamakota
Dziewczyny czy bolało Was podbrzusze po zdjęciu szwu?
BaskaW
reklama
Wiewióreczka87
Super! Duuuża dzidzia. Który dokładnie dzień ciąży wypadnie na CC?Hej dziewczyny u mnie same dobre wieści. Wczoraj miałam wizytę 34tc, mały zanosi się na niezłego kolosa 2800g. Zdjęcie szwu i cc 15 marca, oby tylko wytrzymac
Podziel się: