reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Dziewczyny, czy Wy podczas stawiania macicy czujecie coś w stylu mrowienia? Stawiania mam od dawna, ale ostatnio towarzyszy im te dziwne uczucie

reklama
Ja już po zdjęciu - nic nie czułam dzięki narkozie. Oczywiście popłakałam się z emocji. Jeszcze w domu synek się mocno rozchorował i mąż nie ma mnie jak odwiedzić. Teraz nic mnie nie boli, na ktg szkurcze 20 czyli żadne. Z tego co zrozumiałam to na pewno zostaję w szpitalu. Pełno tu studentów, wczoraj nawet obchodu nie było. Postaram się czegoś dowiedzieć ale jest ciężko nikt nic nie wie.
@Zzzzzz rozumiem Cię - takie odczucia, że chciałabym bardzo ale jeszcze nie teraz też mi towarzyszą. Zobaczysz wszystko potoczy się szybko i się ułoży:)
U nas ściągają bez znieczulenia.Koleżanka z sali miała ściągany pessar to mówiła,że lekarz tak pociągnął,że chodzić później z bólu nie mogła.Kto by się tam przejmował,że ciężarną boli.

@Katiuszka81 34 tc super, jest dobrze. Najwzniejsze jak pisza dziewczyny szyjka zamknieta. Dasz rade, na pewno wytrzymasz jeszcze troszkę.
Paula i Olamakota trzymam kciuki!

Baśka mnie tez cholernie bola brodawki, najgorsze jest pierwsze pociągnięcie;-) maly jest leniuszek, pociagnie kilka razy i usypia. Nie mam sposobu aby go wybudzic. Od nocy jest juz tylko na piersi.

@Kleo83 mi troche pomaga czeste smarowanie sutkow maltanem wtedy nie sa takie suche. Moj maly je ok 30 min z przysypianiem ale
On od poczatku ładnie ciagnie. I ani razu nie dostal MM. Od poczatku tylko piers. Teraz je tak co 2.5 do 3.5 godz. Czasami musze go wybudzac.

reklama
Do góry