33 i 6 dni.Czekam na usg.Będzie robiła moja lekarka to wypytam ją co zamierzają ze mną robić.
Będzie dobrze, musi być !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
33 i 6 dni.Czekam na usg.Będzie robiła moja lekarka to wypytam ją co zamierzają ze mną robić.
Dobrze, że jest ten szew. Daj znać jak po USGLekarz mówił,że właśnie szew tylko trzyma ale ujście zamknięte.Nie rozumiem tego,wczoraj szyjka miała 1,3 cm.Dostaje adalat i luteine.
Ja już po zdjęciu - nic nie czułam dzięki narkozie. Oczywiście popłakałam się z emocji. Jeszcze w domu synek się mocno rozchorował i mąż nie ma mnie jak odwiedzić. Teraz nic mnie nie boli, na ktg szkurcze 20 czyli żadne. Z tego co zrozumiałam to na pewno zostaję w szpitalu. Pełno tu studentów, wczoraj nawet obchodu nie było. Postaram się czegoś dowiedzieć ale jest ciężko nikt nic nie wie.A ktory to tydzień kochana?
@Oczekujaca123 taak w Rudzie nazywaja mnie bumerangiem. Chodzi o to ze nikogo tam personalnie nie znam. A na Świonach to ordynatorem jest maz mojej gin i położne tez tam znam zza szpitala. Juz sama nie wiem, podejme decyzje jak wsiade do samochodu
@Kleo83 i @BaskaW nawet nie mowcie ze tak ciezko :O macie to na szczęście za sobą. A my tu biduliny czekamy na final.
@olamakota @Paula_12345 jak tam u Was??
@Katiuszka81 trzymaj się kochana, już prawie 34 tydzień u Ciebie- musi być dobrze
Ja już po usg.Mały waży 2300 ale jest problem po zrobiły się wodniaki na jądrach.Lekarz mówi że być może mam infekcję crp 8 i to może być przyczyną.Moja lekarka robiła usg ale nic konkretnego się nie dowiedziałam od niej.Dobrze, że jest ten szew. Daj znać jak po USG
Modle się o jeszcze 2 tygdnie,bo mogłabym rodzić u mnie w szpitalu a nie prawie 100 km dalej i lepiej dla małego jakby jeszcze posiedział.@Katiuszka81 34tc to cel, o którym marzę, już jesteś tak daleko! Podobno i ze zgładzoną szyjką można jeszcze przekicać kilka tygodni, no i szew musi dać radę ;D