reklama
Magdalenams
Fanka BB :)
Super! Gratuluję! jak będziesz miała siłę napisz jak u Ciebie i małego.Dziewczyny o 17.50 przywitaliśmy na świecie naszego Szymusia
P. S. Też mam Szymusia i niezły z niego ananasek
Zzzzzz
Dziś byłam na ktg i lekarz w szpitalu powiedzial ze jak czop nie jest podbarwiony krwią to nie rodzimy, wiec mam nadzieję że mamy czas.wow jak szybko! Czy w ogóle zdążyaś poczuc ze rodzisz? Gratulacje
@Zzzzzz ciekawe która z nas będzie pierwsza :>
Katiuszka81
O jaaa......ale wiadomości GratulacjeDziewczyny o 17.50 przywitaliśmy na świecie naszego Szymusia
Paula_12345
ja w poniedziałek rano idę cośtam mnie czasem pobolewa, może nawet miałam kilka skurczy ale na razie nic wielkiego. Tylko ciężko mi już np w kuchni obiad zrobić bo to dużo dreptania w miejscu, ale jak chodzę to jest okDziś byłam na ktg i lekarz w szpitalu powiedzial ze jak czop nie jest podbarwiony krwią to nie rodzimy, wiec mam nadzieję że mamy czas.
olamakota
Ale piękny dzień Gratuluję - wszystkiego najlepszego!Dziewczyny o 17.50 przywitaliśmy na świecie naszego Szymusia
kb.karola90
reklama
Dziękuję dziewczyny, za Wasze dobre slowa, za otuche, ze jesteście:-*
Szymus urodzil się szybko, na porodówce byłam o 14.30 z rozwarciem 8cm. Nie miałam skurczy, dostalam oksytocyne, skurczy bolacych mialam może z 30 min i juz byl mały z nami to byla 17.50. Bardzo szybko poszło parcie 10 minut. Wszystkim Wam zycze takiego porodu. Ale strasznie popekalam, pekla mi szyjka, mimo że bylam nacinana, szyli mnie 50min. Maly dostał najpierw 7 punktów, potem 9. Ogolnie jest ok, ale jeszcze nie mam go przy sobie.
Szymus urodzil się szybko, na porodówce byłam o 14.30 z rozwarciem 8cm. Nie miałam skurczy, dostalam oksytocyne, skurczy bolacych mialam może z 30 min i juz byl mały z nami to byla 17.50. Bardzo szybko poszło parcie 10 minut. Wszystkim Wam zycze takiego porodu. Ale strasznie popekalam, pekla mi szyjka, mimo że bylam nacinana, szyli mnie 50min. Maly dostał najpierw 7 punktów, potem 9. Ogolnie jest ok, ale jeszcze nie mam go przy sobie.
Podziel się: