Oczekujaca123
Fanka BB :)
JasneJasne a mogę we wtorek bo mam z nią spotkanie to się jej zapytam czy podać numer do niej czy do szefowej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
JasneJasne a mogę we wtorek bo mam z nią spotkanie to się jej zapytam czy podać numer do niej czy do szefowej
Nie miałam,a ile plusów i z czego posiew?Hej dziewczyny, czy któraś z Was miała może enterobacter aerogenes w posiewie? Coś wyczytałam ze to pałeczki które żyją w jelitach. Wizyta dopiero we wtorek i nie dało się przyspieszyć
Z szyjki, 3 plusy niestety. A lactobacillusy wyparowały też całkiem, kurcze a tak dbam o higiene i biorę trivaginNie miałam,a ile plusów i z czego posiew?
Pewnie ze wytrzyma. A dostalas anybiogram?Z szyjki, 3 plusy niestety. A lactobacillusy wyparowały też całkiem, kurcze a tak dbam o higiene i biorę trivagin
No nic, szyjka była długa przy pobraniu tego wymazu, więc mam nadzieję ze do wtorku jak poczeka to nic się nie stanie..a posiew robiony tydzień temu.
Ja lactobacillusow nie widzialam u siebie od 19tc odkad dostalam pierwszy antybiotyk. Powiem więcej- zapilam od Ciebie dawkowanie i jem 2 trivaginy dziennie i widzę ze nic to nie daje ...Z szyjki, 3 plusy niestety. A lactobacillusy wyparowały też całkiem, kurcze a tak dbam o higiene i biorę trivagin
No nic, szyjka była długa przy pobraniu tego wymazu, więc mam nadzieję ze do wtorku jak poczeka to nic się nie stanie..a posiew robiony tydzień temu.
też bym zapiłaMiało być zgapilam a nie zapilam. Głodnemu chleb...
To jak dali antybiogram to luz, dostaniesz antybiotyk i za tydzień będzie po bakterii. Jaka była przerwa pomiędzy posiewami?też bym zapiła
Dali antybiogram, akurat mam w domu antybiotyk na penicylinie i jedynie penicyliny nie ma w antybiogramie
Chyba zacznę pić litry kefiru codziennie...
Miesiąc i żadnych objawów infekcji. Jedynie zauwazyłam że łatwiej mi się idzie do toalety z dwójeczką to może być wynik tej bakterii.To jak dali antybiogram to luz, dostaniesz antybiotyk i za tydzień będzie po bakterii. Jaka była przerwa pomiędzy posiewami?