reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Narazie ciężko cokolwiek powiedzieć wszystko okaże się na dniach, ale zapowiada się ciężko.. Ledwo chodzę nadal, ale muszę się ruszać bo zanosze im to co uda mi się odciągnąć, poza tym no lekko załamana jestem tą sytuacją mam nadzieję że chociaż jutro wyjdę i będę mogła dojeżdżać do dzieci bo w tym szpitalu to się nic nie da I jeszcze leze i widzę same szczęśliwe matki z dziećmi przy sobie
Ty musisz trochę poczekać na to szczęście. Ale na pewno się ułoży. Dziewczyny urodziły się spore ale przed nimi trudy wczesniactwa. Wierzę ze dacie rade. Trzymaj się.

reklama
Powiem tak nie mam pojęcia, lekarz pytał się mnie czy miałam wcześniej jakieś zakażenia mówiłam że z 3 razy zapalenie pochwy które były leczone w szpitalu tak przez 5 dni mi dawali leki i tyle, crp zawsze miałam niskie ale dzieci mają zakażenie i prawdopodobnie też dlatego odeszły wody, są na antybiotyku od razu gdy tylko przyszły na świat
A robilas wymaz z GBS? Moze mialas paciorkowca?? Przy porodzie?

No to moze sie zarazily?? Stad zakazenie. Jak nie robilas wymazu na GBS to powinni dac przed porodem antybiotyk by ochronic dzieci.

Hej dziewczyny, czy któraś z Was miała może enterobacter aerogenes w posiewie? Coś wyczytałam ze to pałeczki które żyją w jelitach. Wizyta dopiero we wtorek i nie dało się przyspieszyć :(

reklama
Do góry