Zzzzzz
Fanka BB :)
A nie robil Ci czasem posiewu na wizycie?Posiew z szyjki? Tu nawet o takim czymś nie słyszałam.. :x
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A nie robil Ci czasem posiewu na wizycie?Posiew z szyjki? Tu nawet o takim czymś nie słyszałam.. :x
A nie robil Ci czasem posiewu na wizycie?
No coś Ty, koniecznie zrób nawet na własną reke. Infekcje moga powodować bóle i kłucia, to też jest najczęstszą przyczyną porodow przedwczesnych. Dlatego ja mam swira na punkcie higieny i robienia crp, posiewu co 2 tygPosiew z szyjki? Tu nawet o takim czymś nie słyszałam.. :x
Jak byłam w szpitalu to pobrała mi położna. A tak to w gabinecie lekarz pobiera.@Naysan magnez mi podali :-)
@Paula_12345 crp mam zrobione, morfologia i mocz. Kto mi moze zrobić ten posiew? Tylko doktor? Kurcze nie wiem czemu tego tu nikt nie praktykuje :/
Ja też biore Spasmoline tylko jak cos się dzieje, ostatnio 2 tyg temuDziewczyny nie wiem czy dobrze robie...ale przestalam brac nospe. Wczoraj wzielam tylko na noc zapobiegawczo.. I postanowilam ze bede brala jka bedzie cos sie dzialo. Chcoiaz odpukac brzuch miekki caly czas.