reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

@BaskaW @Audia20 świetne wiadomości na dobry początek nowego tygodnia:-D
@Wiewióreczka87 mnie tak czasem kłuje - pytałam lekarza i podobno to macica się rozciąga lub blizna po cc daje takie objawy

No ja nie do końca jestem przekonana że to świetne wiesci :( nie uśmiecha mi się na szpital :-( tymbardziej, że lekarz powiedział, że nastawić sie na 3 dni a w najgorszym wypadku na 14 :<

reklama
@Audia20 lepiej zeby Ci wyciszyli te twardnienia. Lepszy teraz szpital niz nie daj Boze inkubator dla dziecka. I moze podejma jakas decyzje? Moze passer. I lepiej teraz niz na swieta. A te 14 dni to watpie. Ja po szwie i antybiotykoterapii bylam 9 dni.

Ja bylam 11 dni w szpitalu. Dostalam 2 kroplowki z magnezem, potem dostawalam nospe,aspargin i jakis antybiotyk i obserwowali czy nic sie nie dzieje.

No ja nie do końca jestem przekonana że to świetne wiesci :( nie uśmiecha mi się na szpital :-( tymbardziej, że lekarz powiedział, że nastawić sie na 3 dni a w najgorszym wypadku na 14 :<
@Audia20 chodziło mi o długą szyjkę:) wiem, wiem szpital to nic fajnego. Sama płakałam jak powiedzieli, że mnie zostawiają. Zobaczysz to będzie 3 dni, no i będziesz pod dobrą opieką.

Ja też jestem wlasnie po wizycie, szyjka skrocila sie z 30 mm do 26mm, ale szew trzyma. Tak sadzilam że może tak byc bo trochę się za dużo ruszalam. No nic, teraz zalegam i prosze męża żeby mi donosil rzeczy.
Młoda wazy 880 gram, troszkę malo jak na prawie 27 tydzien. Teoretycznie jest to jeszcze norma, ale wolalabym zeby ważyła troche więcej.
No nic, ważne że cala reszta badan wyszła ok.

Pewnie Paula wazne ze do przodu i ze szew trzyma. Juz wchodzisz w bezpieczniejszy czas. Ja caly weekend i dzisiaj smigam ale odziwo brzuch dobrze reaguje. Nie ciagnie ani nic. Pewnie do czasu ale trudno przynajmniej cos porobie. Chce zrobic tez stroik na swieta.

reklama
Do góry