kb.karola90
Fanka BB :)
Nic nie mówił. Ale pytał czy mam jakieś skurcze i twardnienia ale ja nic takiego bie mamA cos rozkurcziwego??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nic nie mówił. Ale pytał czy mam jakieś skurcze i twardnienia ale ja nic takiego bie mamA cos rozkurcziwego??
Mozesz nawet więcej wziąć tego duphastonu. Ja mam 3x2 i nie pamiętam kiedy ostatnio mi brzuch sie stawial, chyba kilka dni temu. Może śpij z tylkiem wyżej? Wtedy duzo zmniejsza się ryzyko wpuklenia pęcherza. Podobno tez duza dawka duphastonu moze utwardzic szyjkę.Lezenie + luteina 3×100 + duphaston 2×1 lub jakby zaczął twardnieć brzuch to 3×1.
Twój lekarz ma rację. Bo teoretycznie moja szyjka ma teraz te 1,8 cm ale ona jest mega dziwna. I na szczęście ta część pochwowa się nie rozwiera.Mozesz nawet więcej wziąć tego duphastonu. Ja mam 3x2 i nie pamiętam kiedy ostatnio mi brzuch sie stawial, chyba kilka dni temu. Może śpij z tylkiem wyżej? Wtedy duzo zmniejsza się ryzyko wpuklenia pęcherza. Podobno tez duza dawka duphastonu moze utwardzic szyjkę.
Swoją drogą droga dziwne jak Twój lekarz mierzy szyjke, mi moj zawsze mówił że liczy sie tylko zamknięta czesc szyjki, a jak jest lejek to juz znaczy że jest rozwarcie i tego sie nie mierzy. No ale mój lekarz jest strasznym pesymista, moze to dlatego
Spróbuj sie nie stresowac, masz jeszcze szyjke A który masz tc?
To moze dopiero cos zaczyna sie dziac i wylapalas na wczesnym etapie?? Moze jakas bakteria? One lubia bezobjawowo skracac. Robilas wymaz z pochwy/szyjki? Kup sobie w razie czego zeby byla w domu nospa max.Twój lekarz ma rację. Bo teoretycznie moja szyjka ma teraz te 1,8 cm ale ona jest mega dziwna. I na szczęście ta część pochwowa się nie rozwiera.
I mi się brzuch wcale nie stawia.
Mam nospe w razie czego i wymaz miałam robiony przed zalozeniem szwuTo moze dopiero cos zaczyna sie dziac i wylapalas na wczesnym etapie?? Moze jakas bakteria? One lubia bezobjawowo skracac. Robilas wymaz z pochwy/szyjki? Kup sobie w razie czego zeby byla w domu nospa max.