Agatka29
Fanka BB :)
Ja 25.04 jeszcze 12 dniNo ja idę na wizytę 24.04, to się okaże, czy się trzyma.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja 25.04 jeszcze 12 dniNo ja idę na wizytę 24.04, to się okaże, czy się trzyma.
A masz passar czy tylko leki i musisz odpoczywać? Trzymam kciuki za szyjke [emoji4] [emoji110]No ja idę na wizytę 24.04, to się okaże, czy się trzyma.
Punkcja i pusty pecherzyk. Jest mi zle. Jest mi smutno. O 15.40 konsultacja telefoniczna z Lewandowskim. Maz go dorwal na korytarzu i on uwaza ze u mnie stymulacja jest bez sensu bo bedzie tylko wiecej pustych :-( tylko ze ja bym chciala sprobowac stymulacji.
To faktycznie dobrze teraz z orzeczkolem dla Ciebie,mój w domu dopiero od września idzie ;/Agatka29,mamy wiele wspolnego tez mam na imie Agata, trzylatek w domu i wizyta 25ego hehe. Moj trzylatek do przedszkola chodzi, maz go zawozi i odbiera,szkoda mi,ze od 8 do 16 w przedszkolu,ale todla dobra nas wszystkich...
U mnie start z szyjka 3 cm,.w 18 tyg ciąży spadła na 2,4 w 20 tygodniu założony pessarTydzien 22+2 dni. Szyjka sie skraca, 2 tyg temu miala 26 mm, wczoraj 32mm,ale na jednym ujeciu ujscie wewnetrzne rozwarte na 1 cm, w kolejnych juz ujeciach byla zamknieta...wiec strasznie dziwna jest. Nic nie mam zalozone. A jak u Ciebie z tym wszystkim?