reklama
To było chyba e. Coli albo e. Faecalis; wynik mialam przez telefon podawanyJakie bakterie?
Nalia91
Fanka BB :)
Ech, to częste paskudztwa.To było chyba e. Coli albo e. Faecalis; wynik mialam przez telefon podawany
Tak, u mnie akurat pierwszy raz, tylko normalnie nawet posiewu się nie robi tak często, ale przy szwie to trzeba wszystko leczyć ehhh... nawet nie można się nacieszyć brzuszkiem, mi to trudno sobie wyobrazić już normalną ciążę, zastanawiam się kto chodzi na ćwiczenia czy aquaaerobik dla ciężarnychEch, to częste paskudztwa.
Hej kochane szybko zleci wam. Ja mam 33t4d. Moja mala wazy 2 kg. Szyjka jako tako. Pessar trzyma, skurcze sie wyciszyly. Mala siedzi nisko główka. Troche spaceruje i korzystam ze słońca. Lekarz mowi ze gdyby nawet niespodziewanie wody odeszly to juz bedzie bezpieczne dziecko. Oczywiście chce do majowki przynajmniej wytrzymac. Wtedy skoncze 36.
kluseczka89
no ja tez nad tym myślałam..przeciez jak tu sie cieszyć ciąża..z synem jak bylam w ciąży w szpitalu do końca w sumie, to tylko rozpacz, kryzys, załamanie i strach..teraz znów to samo.. kolezanki w ciąży chodzą po sklepach, kupują ciuszki, wyprawkę, chodzą na spacery, nie tyją tak..nie boją się...Tak, u mnie akurat pierwszy raz, tylko normalnie nawet posiewu się nie robi tak często, ale przy szwie to trzeba wszystko leczyć ehhh... nawet nie można się nacieszyć brzuszkiem, mi to trudno sobie wyobrazić już normalną ciążę, zastanawiam się kto chodzi na ćwiczenia czy aquaaerobik dla ciężarnych
kluseczka89
a ty miałaś rozwarcie? dostałaś zastrzyk ze sterydami na rozwój płuc? to w 34tyg już dziecko jest bezpieczne? ale Ci fajnie ty juz końcówka
Hej kochane szybko zleci wam. Ja mam 33t4d. Moja mala wazy 2 kg. Szyjka jako tako. Pessar trzyma, skurcze sie wyciszyly. Mala siedzi nisko główka. Troche spaceruje i korzystam ze słońca. Lekarz mowi ze gdyby nawet niespodziewanie wody odeszly to juz bedzie bezpieczne dziecko. Oczywiście chce do majowki przynajmniej wytrzymac. Wtedy skoncze 36.
Tak, rozwarcie na opuszek i skurcze w od 24. tc. Bylam 3-tyg w szpitalu, mialam kroplowke z magnezem, w posiewie bakteria, antybiotyk i potem pessar. Po dwoch tyg znow bylam w szpitalu bo mialam skurcze i znów tokoliza. Po czterech dniach wypuscili mnie i do tej pory sie kulam. Mam nadzieje ze wroce tam juz na porod. Tak sterydy w 24.tc.a ty miałaś rozwarcie? dostałaś zastrzyk ze sterydami na rozwój płuc? to w 34tyg już dziecko jest bezpieczne? ale Ci fajnie ty juz końcówka
Agatka29
Oj tez juzjbym chciala ten tydzień co ty! Byłabym spokojniejszaTak, rozwarcie na opuszek i skurcze w od 24. tc. Bylam 3-tyg w szpitalu, mialam kroplowke z magnezem, w posiewie bakteria, antybiotyk i potem pessar. Po dwoch tyg znow bylam w szpitalu bo mialam skurcze i znów tokoliza. Po czterech dniach wypuscili mnie i do tej pory sie kulam. Mam nadzieje ze wroce tam juz na porod. Tak sterydy w 24.tc.
reklama
G_Dominika
Ale super wieści! Trzymam kciuki byś do majówki była w dwupaku!Hej kochane szybko zleci wam. Ja mam 33t4d. Moja mala wazy 2 kg. Szyjka jako tako. Pessar trzyma, skurcze sie wyciszyly. Mala siedzi nisko główka. Troche spaceruje i korzystam ze słońca. Lekarz mowi ze gdyby nawet niespodziewanie wody odeszly to juz bedzie bezpieczne dziecko. Oczywiście chce do majowki przynajmniej wytrzymac. Wtedy skoncze 36.
@Hanu - też mam trudności by wyobrazić sobie ciążę taką normalną, bez strachu z możliwością robienia wszystkiego... A jak słyszę, że ciąża to nie choroba i dlaczego leżę (co niektórzy znajomi mają takie "genialne" komentarze) to krew zalewa. Chociaż wczoraj rozbawiło mnie pytanie kolegi, czy nie chcę pakietu na bieg Bo przecież są takie kobiety, które w ciąży biegają...
Podziel się: