Ale każda z nas miała takie słabsze momenty, ja do tej pory mam, bo jednak to meczy psychicznie i ma sie zwyczajnie dość. Zwłaszcza dobija to, ze nikt nie da gwarancji na pozytywny finał, no ale takie jest zycie, ze na nic nie ma gwarancji. Trzeba wierzyć, ze będzie dobrze i sporo otaczać sie znajomymi, rodzina, wtedy łatwiej przetrwać.
reklama
Nygusek
Fanka BB :)
Da się, da ja leżę od 15tc, a jutro już zaczynam 30Oj tak szalejcie póki możecie fryzjer kosmetyczka pedicure i te sprawy jako nagroda za Wasza wytrwałość i dzielna postawę,zdecydowanie należy się Wam
Szczerze jak ja myśle o swoim 38 tygodniu to dla mnie to tak odległy termin i narazie marzenie, ja z moim gino narazie uruchomiliśmy odliczanie do 30tc ... a tu dopiero 19 ja nie wiem jak tak można tyle leżeć ...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kathleen006
Da się, da ja leżę od 15tc, a jutro już zaczynam 30
Nygusek to ja Cię gonić będę mamy 10 tyg różnicy ja prace już do domu wzięłam żeby się nie nudziło i czasu nie tracić a Wy jak spedzalyscie i spędzacie czas w łóżku książka i tv?
Kathleen006
Ale każda z nas miała takie słabsze momenty, ja do tej pory mam, bo jednak to meczy psychicznie i ma sie zwyczajnie dość. Zwłaszcza dobija to, ze nikt nie da gwarancji na pozytywny finał, no ale takie jest zycie, ze na nic nie ma gwarancji. Trzeba wierzyć, ze będzie dobrze i sporo otaczać sie znajomymi, rodzina, wtedy łatwiej przetrwać.
Vixen ja wierze i nie dopuszczam innej myśli niż szczęśliwy finał co najwyżej wcześniejszy finał
Ja sporo czytałam, prawie wszystko chyba przerobiłam, bzdurne książki dla kobiet, Wołyń, Auschwitz, Jedwabne, seryjni mordercy, jakieś reportaże, oglądam głupie polskie seriale typu M jak Milosc i Na Wspólnej, które normalnie mnie irytują i nie daje rady ich ogladac
Kathleen nie wiem jaka prace wzialas do domu, przy kompie?
Ja tak czasem polsiedze /polleze przy kompie, a pozniej nie mega skurcze lapia, wiec to tak do konca nie jest dobre.
Ja tak czasem polsiedze /polleze przy kompie, a pozniej nie mega skurcze lapia, wiec to tak do konca nie jest dobre.
Kathleen006
Staram się komp do minimum ograniczyć głównie telefon i tablet, na szczęście sa apki gdzie nie trzeba pisać tylko dyktuje się teraz je doceniam
Ania121986
Zaangażowana w BB
Dziewczyny dziś miałam zakładany pessar. Samo zakładanie bardzo niewygodne, ale później nic nie czułam. I jak wszystko będzie dobrze to jutro do domku będę wychodzić
reklama
Kathleen006
Dziewczyny dziś miałam zakładany pessar. Samo zakładanie bardzo niewygodne, ale później nic nie czułam. I jak wszystko będzie dobrze to jutro do domku będę wychodzić
Ania super wiadomość No to dołączasz do nas leżących w domu ? a tak z ciekawości nie chcieli Ci szwu zakładać?
Podziel się: