Katierinka
Fanka BB :)
37 mm to dobry wynik!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez tak miałam na poprzednim etapie, aż potem czułam zakwasy idąc do toalety :/ ale niestety nie znalazłam złotego środka... od niedawna odpukać skurcze same trochę się zmniejszyły, a zauważyłam, ze ma to związek z tym, ze dzidzia zaczęła się trochę inaczej ruszać i bardziej się wypycha, bo ma mniej miejsca niż wcześniej.
Biorę luteinę dopochwowa 2x100mg, magnez 3x2, nospe max x 3, czopki scopolan przy mega skurczach i nie daj Boże ze się ruszę bo się zaraz zaczynaja skurcze ...
Na mnie nospa kompletnie nie działała, jedynie Buscopan 3x1 cokolwiek był w stanie pomóc. Może spróbuj zamiast nospy brać właśnie scopolan 3x1. Mój gin powiedział, że na niektóre kobiety nospa po prostu nie działa. W przypadku nasilenia skurczy kazał zwiększyć dawkę luteiny na 2x200. Mi trochę odpuszczalo jak pod pupę podkładałam 1 poduszkę a nogi trzymalam ugiete w kolanach na trzech wysokich poduchach.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom