aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
Dzień dobry, ja dziś miałam ciekawa noc. O pierwszej obudzily mnie skurcze co 2-10minut, na poczatku bylo kilka bolesnych ale potem ból sie zmyl tylko mala kopala jak glupia I skurcze byly bardzo mocne. Po godzinie zadzwonilam na tutejsza porodowke, kazali mi wziasc paracetamol I zadzwonic za godzine chyba ze by sie skurcze bardziej rozkrecily. Po godzinie od wziecia paracetamolu skurcze pszeszly jak reka odjal. Przespalam reszte noc do rana.
Jestem w szoku ze paracetamol zadzialal ale brytyjskie podejście do tego leku już nie raz mnie zaskoczylo.
@izza_83 ja mam klucia, skurcze, bóle.w całej miednicy, zalezy jak mi sie dziecko ulozy, I boli mnie w podbrzuszu za każdym razem jak mam pelny pecherz albo jak mala kopie. Jestem w Uk i tutaj nospa jest zanronionb w ciazy za to na wszelkie bóle paracetamol daja... Jak mnie już bardzo boli to biore I pomaga.
Jestem w szoku ze paracetamol zadzialal ale brytyjskie podejście do tego leku już nie raz mnie zaskoczylo.
@izza_83 ja mam klucia, skurcze, bóle.w całej miednicy, zalezy jak mi sie dziecko ulozy, I boli mnie w podbrzuszu za każdym razem jak mam pelny pecherz albo jak mala kopie. Jestem w Uk i tutaj nospa jest zanronionb w ciazy za to na wszelkie bóle paracetamol daja... Jak mnie już bardzo boli to biore I pomaga.