reklama
cowisnia
Zaangażowana w BB
Brzuch obnizony od dluzszego czasi, czop odchodzi falami od kilku dni. Chyba pierwsze slady widzialam z tydzien temu. Ale te skurcze 1) nieregularne co 7 - 40 minut 2) przechodza jak tylko wstaje, stoje, pod prysznicem.
Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom
EM Ka
Fanka BB :)
Dziewczyny nie bójcie sie oxy to w całe nje takie straszne ja miałam 3 razy wywoływany porod oxy, i dopóki sam organizm nie poczuł to bolało delikatnie prawie w ogole a jak sie zaczęło w końcu to oxy tylko przyspieszyła sprawę porod poszedł sprawnie bardzo u Was tez tak bedzie urodzicie raz dwa zaraz tułać maluszka
Ja dzis kończę 38 tc od piątku jestem w szpitalu bo mały mało przybiera co raz mniej wód i pewnie jutro bedzie decyzja o ściągnięciu krążka i liczę ze sie rozchula i wrócę juz z bobim do domu.
Ja dzis kończę 38 tc od piątku jestem w szpitalu bo mały mało przybiera co raz mniej wód i pewnie jutro bedzie decyzja o ściągnięciu krążka i liczę ze sie rozchula i wrócę juz z bobim do domu.
Joasia_1986
Koleżanka miała w zeszłym tygodniu poród wywoływany od zera z oxy i jak zeszło jej gdzieś pół kroplówki to mi pisała, że jej okres bardziej boli.
Ja miałam podaną oksy na sam koniec porodu i to była wtedy rzeczywiście masakra, więc zależy dużo od sytuacji.
Cowsina mi w poprzedniej ciąży gin kazał mi się zgłosić do szpitala 7 dni po terminie, ale po to, żeby być pod kontrolą na bieżąco, a urodziłam 11 dni po terminie, gdzie samo się zaczęło.
Jestem w 37 tygodniu ciąży[emoji480]tp.8.11[emoji64]
Ja miałam podaną oksy na sam koniec porodu i to była wtedy rzeczywiście masakra, więc zależy dużo od sytuacji.
Cowsina mi w poprzedniej ciąży gin kazał mi się zgłosić do szpitala 7 dni po terminie, ale po to, żeby być pod kontrolą na bieżąco, a urodziłam 11 dni po terminie, gdzie samo się zaczęło.
Jestem w 37 tygodniu ciąży[emoji480]tp.8.11[emoji64]
Ziemniaczek
Witam się z rana
Ja tez miałam poród z oxy i sobie bardzo chwale poszło szybko i bez bólu.
U mnie we wtorek zaczyna się 39 tydzień i narazie nic się nie dzieje.
Brzuszek wysoko i czop jest nadal
Więc czuje ze znowu będzie mnie czekać poród wywolywany
Ja tez miałam poród z oxy i sobie bardzo chwale poszło szybko i bez bólu.
U mnie we wtorek zaczyna się 39 tydzień i narazie nic się nie dzieje.
Brzuszek wysoko i czop jest nadal
Więc czuje ze znowu będzie mnie czekać poród wywolywany
reklama
Ziemniaczek
Emka ile twój mały waży u mnie w 36+5 ważył 3330g a teraz to nie wiem dowiem się w środę.
Podziel się: