Hej Dziewczynki. Mam pytanie, może trochę głupie, ale zaczynam już się trochę martwić. Kiedy wstaję wziąć prysznic, ubrać się to zauważam, że dół brzucha tuż nad spojeniem robi się twardy i bardziej "wypukły" jakby Malutka opadala mi niżej. Kiedy poleze wszystko wraca do normy brzuch miekki i na dole jest go mniej. Nie wiem czy to powod do zmartwień :-( w poniedziałek wizyta to zapytam, ale w miedzyczasie ta glukoza i się trochę boję.
reklama
cowisnia
Zaangażowana w BB
Wspominam to tak samo. Stawia Ci sie macica twardnieje i zmienia ksztalt. Ja tak mam nawet przy zmianie pozycji z lewego na prawy bok czy jak mala zacznie kopac to tez mi twardnieje czasem. I ksztalt tez sie zmienia brzuszka. Bardzo niemile i niepokojace to jest. Przez to bralam magnez
Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja właśnie dopiero od dwoch dni przy wstawaniu tak nisko czuję jakby tego brzucha było więcej (nie wiem jak to opisac hihi) tak to zazwyczaj jak leżę na plecach to nagle z jednej strony się tak mocno wybrzusza, robi się taka gorka i tylko tam jest twardy a reszta brzucha miekka. Też biorę magnez i wydawało mi się, że rzadziej twardnieje. A tu teraz z tym wstawaniem problem. Już by mógł ten brzuch dac spokój ;-) i tak wstaję tylko do toalety.
Nafoczka Hej kochana
A jakos leci, czas wolny na kompletowaniu wyprawki pozostawiam... co by czas lecial
Wizyte teraz mam za 3tyg... mam nadzieje ze po drodze sie nic niewydarzy
A jak u Ciebie maluda zdrowa juz? Bo pamietam ze wszyscy chorzy:/
A jakos leci, czas wolny na kompletowaniu wyprawki pozostawiam... co by czas lecial
Ziemniaczek
Fanka BB :)
NAFOCZKA
Bo zaraz zamykany budke hehe ja cie pamiętam
Dziewczyny ja musze czekać do 9. 10 boje się że może zacząć się wcześniej i może mi szyjke rozerwać aż tak się jeszcze nie bałam jak teraz
Dziewczyny ja musze czekać do 9. 10 boje się że może zacząć się wcześniej i może mi szyjke rozerwać aż tak się jeszcze nie bałam jak teraz
Julia załoga opanowana sle zwykly katar u takiego malucha to istna męczarnia. Wizyta z 3 tyg? o matko jak ja sobie przypomnę jak to się wleklo brrrrNafoczka Hej kochana
Ziemniaczek mi szew i pessar ściągli w 36tc właśnie żeby mnie nie rozerwalo ale w ciągu doby po tym urodziłam wiec nie ma się co spieszycNAFOCZKA
cowisnia
Zaangażowana w BB
ziemniaczku, też się tego bardzo bałam. proszę, bądź gotowa, że może się zacząć, miej spakowaną torbę. mnie lekarz powiedział, jak coś się zacznie, to żadnych pryszniców, sprawdzania jakie to skurcze tylko do szpitala dzida taxi. nie czekać na męża itp. na szczęście u mnie nei było takie sytuacji i życzę Ci żebyś i ty spokojnie dotrwała do 9 paź na zdjęcie.
tylko się nie stresuj, obserwuj swoje ciało.
tylko się nie stresuj, obserwuj swoje ciało.
EM Ka
Ja tylko na czopkach ba nawet wlewki meliaxy rewelacja choc tez nie zawsze czasem mam wrażenie ze młody mi trzyma za jelita bo ile razy zakładałam sie śliwkami zapijałam mlekiem woda i nic ... !
Btw jak wizyta !?? doczytałam super szybko Ci ściągnie to bedzie początek 37 tc ? Ja mam wizytę 13 ale jeszcze wtedy nie chcemy ściągać dopiero po skończonym 38 , ale moze fo roznica w fym zebym z szewskiem sie nic nie stało, bo z krążkiem mozna zacząć akce porodowa bez wiekszych konsekwencji.
Żurawinka witaj
Szewek zakłada sie tylko do 24 tc czy 28 jest jakis deadline.
Ja dzis kusze zawieźć gbs a nie chce mi sie mega ...
Ziemniaczku lez a bedzie dobrze ! Ps rozumiem Twoj strach bo ja tez juz przedwczoraj dopakowalam torbę...
Btw jak wizyta !?? doczytałam super szybko Ci ściągnie to bedzie początek 37 tc ? Ja mam wizytę 13 ale jeszcze wtedy nie chcemy ściągać dopiero po skończonym 38 , ale moze fo roznica w fym zebym z szewskiem sie nic nie stało, bo z krążkiem mozna zacząć akce porodowa bez wiekszych konsekwencji.
Żurawinka witaj
Szewek zakłada sie tylko do 24 tc czy 28 jest jakis deadline.
Ja dzis kusze zawieźć gbs a nie chce mi sie mega ...
Ziemniaczku lez a bedzie dobrze ! Ps rozumiem Twoj strach bo ja tez juz przedwczoraj dopakowalam torbę...
reklama
Joasia_1986
EM Ka mój gin mówił że chyba najlepiej do 17-18tc założyć szew
Jestem w 35 tygodniu ciąży
Jestem w 35 tygodniu ciąży
Podziel się: