reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Szew zdjety bezbolesnie. Bardzo sie balam ale poczulam tylko delikatne szarpniecie bez bolu zupelnie. Czekam na KTG. Poki co nic sie nie dzieje. Maz byl za parawanem w gabinecie. Sciskam Was :)

Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czesc Dziewczyny!

Mam nadzieje, ze moge tu do Was dołączyć:) Mam zalozony szew od 24 tyg obecnie 28 tydz 3 dni i caly czas pozycja lezaca:( termin mamy na 13 grudnia...wydawalo mi sie, ze przejrzalam juz "cale internety" ale dopiero dzis trafilam na Was. Od razu sie humor poprawil, ze nie jestem w tej niedoli taka samotna:) choc oczywiscie wolałabym zeby takie fora nie musialy istniec i zadna z Nas nie borykala sie z takimi problemami :)

Witam zurawinka
Ja miałam szew założony w 18 tyg i już od tego czasu jestem tu a teraz mam już 35+0 i powoli zbliżam się do końca
U nas wesoło

reklama
Cześć Dziewczynki. Ale super czytać Wasze wrażenia z wizyt, cieszę się że wszystko dobrze! I że już jesteście tak blisko.
Witaj żurawinka :-) ja jestem w 26 tyg. Nie mam szwu ani pessara, ale leżę oczywiście, jutro już zaczne dziewiąty tydzień w łóżku. Jeszcze trochę nam zostało. Ale głowa do góry. Damy radę.

Do góry