reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Witam

Myslalam ze znow rozwija sie infekcja pfu pfu..
Poki co cisza;)

Jutro musze napisac mojej lekarce ze jednak falszywy alarm dam rade do srodowej wizyty.

Jestem umowiona z polozna na 3.10 ciekawe o czym bedziemy rozmawiac

reklama
Będę miała zdejmowany szew za 2 tygodnie więc podzielę się z wami moim bólem.
Ciekawa jestem czy przy zdejmowaniu szwu może być mąż.
Chce żeby był i za rękę mnie trzymał.
Jutro mam wizytę na 19 więc odezwę się co i jak.
Dobranoc dziewczynki i wasze malenstwa

Ziemniaczku kciuki za wizytę i obu mogl byc !

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Cowsina ja pamiętam, że jak leżałam w szpitalu to poznałam dziewczynę w 32-33tc, która miała okropne zaparcia i chciała czopek i jej w szpitalu lekarz nie chciał dać, bo mogłoby to wywyłać skurcze i poród.
Potem jak już byłam na porodówce to była dziewczyna 3 tygodnie po terminie i nic się zacząć nie chcialo. Pozamykane na 4 spusty. Powiedziałam jej, żeby poprosiła położną o lewatywe, że niby ma problemy.... no i urodziła 4 godziny po tej lewatywce [emoji23] a wcześniej nawet malutkie skurczyki się nie pisały.
Tak więc jeśli się zdecydujesz to bądź przygotowana na ewentualną wycieczkę do szpitala [emoji6]

Jestem w 34 tygodniu ciąży

Ziemniaczek te dwa tygodnie zleci zobaczysz!!!
Oby jak najmniej bolalo i M mogl byc przy tobie!

Joasia nie sadzilam ze czopka w pozniejszym okresie niemozna brac ze ma takie skutki uboczne...porod...

Milego dnia

Dzisiaj mam wizytę o 19 nie wiem czy już pisałam czy nie albo na forum wizyty skleroza nie boli hehe.
Zaraz idę się golic to najgorsze u mnie bo nic nie widzę oprócz brzucha.
Mam nadzieję że dam radę

Dziękuję dziewczyny za odpowiedzi

Jak chcecie to mogę zapytać się dzisiaj lekarza o te czopki ja teraz nie biorę bo nie muszę u mnie jest ok z wyproznieniem ale jakbym miała problem to bym wzięła czopek.

Dziewczyny, a jak u Was z ilością wód płodowych? Bo mi ostatnio gin sprawdzał i wyszło AFI 21 a norma niby jest do 19 bo od 20 zaczyna się wielowodzie. Poczytałam trochę i zaczynam lekko panikować, poradzicie coś?

reklama
Cześć piękne
Już dziele się z wami moja wizytą więc tak
Wszystko ok a mianowicie dzidzia waży w 35+6 tyg 2680g przepływy ok łożysko też serce ok itd też ok
Mam skierowanie do szpitala na 9 października na ściągnięcie szwu tego się boję ale on powiedział że nic nie boli wiem że kłamał żebym się nie bała.
A i pobrał mi gbs z pochwy i z odbytu i dał mi 2 próbki muszę zanieść dzisiaj a raczej siostra zaniesie.
Nie kazał mi wstawać i mam leżeć do 9 października żeby czasem nic się nie stało do momentu ściągnięcia szwu żeby nie było rozwarcia. I znowu leżeć a ja i tak ostatnio to sobie chodziłam ale jakoś miałam szczęście że wszystko jest dobrze.
No to wszystko jak narazie ja juz nie śpię bo słyszę mojego jak wstaje do pracy i robi mi obiad w szybkowarze a on piszczy więc znowu zasne jak on pojedzie do pracy ale potem córka wstaje do szkoły i znowu pobudka i będę czekać jak ona pojedzie i wtedy pospie tak do 12.
Pozdrawiam was serdecznie
Dzisiaj mam 35+0 więc rozpoczyna się 36 tydzień ale już blisko co

Do góry