reklama
asiekD
Fanka BB :)
Ziemniaczek u mnie ściąganie szwu w 1 ciąży nie było przyjemne dobrze ze ściągali w dzień cc bo bym pewnie urodziła odrazu rozkręciły mi się skurcze. Ja teraz mam mieć planowana cc na 20 października a więc zostały mi 3 tyg i 4 dni ehh wcześniej czas tak powoli leciał a teraz to strasznie szybko idzie do przodu powiem że aż za szybko.
Ziemniaczek
Wiem że boli ściąganie szwu tak słyszałam boje się bardziej niż porodu.
Ból w podbrzuszu mam tylko jak musze iść do wc na k..... e później przechodzi
Julka więc do roboty siadaj na kibelek i...... Sama już wiesz co dalej hehe
Ból w podbrzuszu mam tylko jak musze iść do wc na k..... e później przechodzi
Julka więc do roboty siadaj na kibelek i...... Sama już wiesz co dalej hehe
Dziewczyny potrzebuje pomocy!!!
Bo zaczelam troche swirowac.
Niepodoba mi sie polozenie szyjki!
Do tej pory jak aplikowalam luteilne bez problemu ladnie wchodzila...i moglam ja dobrze wlozyc a juz dzis 2 raz jest tak ze czuje szyjke nisko!
Czy sa powodu do zmartwien?
Bo zaczelam troche swirowac.
Niepodoba mi sie polozenie szyjki!
Do tej pory jak aplikowalam luteilne bez problemu ladnie wchodzila...i moglam ja dobrze wlozyc a juz dzis 2 raz jest tak ze czuje szyjke nisko!
Czy sa powodu do zmartwien?
Jej Julia ja nie potrafię Ci pomóc. Nigdy na badam sobie sama szyjki, zresztą lekarz mówi, że jest wysoko i że sam ma problem zbadać. Może któraś dziewczyna coś wie... nie martw się. A brzuch Cię boli? Spróbuj się uspokoić. A jak bardzo się stresujesz jedź na ip, niech sprawdzą czy coś się dzieje. Na pewno wszystko ok.
Wiesz co ja czuje jak aplikuje luteine...sama tak sobie jej nie badam...czuje tylko roznice.
No dzis logistycznie nke dam rady:/
Odpisala mi lekarka ze mam w pon podjechac do gabinetu zbada ja...
Sadze ze jakby uwazala ze jest zle to kazala by jechac od razu na IP
Przez wekeend leze plackiem.
Chyba ze cos bedzie mnie nie pokoic...
Brzuch mnie nie boli cale szczescie
No dzis logistycznie nke dam rady:/
Odpisala mi lekarka ze mam w pon podjechac do gabinetu zbada ja...
Sadze ze jakby uwazala ze jest zle to kazala by jechac od razu na IP
Przez wekeend leze plackiem.
Chyba ze cos bedzie mnie nie pokoic...
Brzuch mnie nie boli cale szczescie
Ziemniaczek
Julia
Jak ja aplikuje luteine to nieraz też nie mogę jej wsadzić bo czuje jakby tam było zapchane.
Nieraz jest luźno nieraz nawet kawałek palca nie mogę wsadzić. Mam wrażenie jakby coś tam było i przeszkadzało.
Może to samo masz.
Jak to to jest to nie martw się poprostu od lutki wszystko się wysuszylo no u mnie tak jest.
No chyba że to coś innego jest niż u mnie
Jak ja aplikuje luteine to nieraz też nie mogę jej wsadzić bo czuje jakby tam było zapchane.
Nieraz jest luźno nieraz nawet kawałek palca nie mogę wsadzić. Mam wrażenie jakby coś tam było i przeszkadzało.
Może to samo masz.
Jak to to jest to nie martw się poprostu od lutki wszystko się wysuszylo no u mnie tak jest.
No chyba że to coś innego jest niż u mnie
Ziemniaczek
Dziewczyny wystarczy pić codziennie ten sok z buraków żeby poprawić hemoglobine z 10.3 bez tabletek.???
Ten sok niby naturalny pisze 99%czerwonych buraków i sól
Szczerze to mi się nie chce robić samej tych buraków wole kupić ale nie wiem czy to wystarczy i obejdzie się bez tych tabletek bo jakoś nie jestem przekonana do sztucznosci.
Biorę już magnez luteine witaminy i to wystarczy
CZEKAM KOCHANE NA WASZE OPINIE
Ten sok niby naturalny pisze 99%czerwonych buraków i sól
Szczerze to mi się nie chce robić samej tych buraków wole kupić ale nie wiem czy to wystarczy i obejdzie się bez tych tabletek bo jakoś nie jestem przekonana do sztucznosci.
Biorę już magnez luteine witaminy i to wystarczy
CZEKAM KOCHANE NA WASZE OPINIE
Załączniki
reklama
Ziemniaczek próbuj z tym sokiem, mi się wydaje że jest ok, skoro w składzie masz tak wpisane
Julia, ja jakoś jeszcze we wczesnej ciąży też wsadziłam palec i wyczułam że moja szyjka jest miękka i że prawie jej nie ma, a na wizycie okazało się że wcale nie jest miękka i była długa, więc sama możesz mieć ciężko to określić, poza tym staraj się jej sama nie dotykać
Ali, jak po wizycie?? coś się ruszyło ?? U mnie dziś 37+4
Julia, ja jakoś jeszcze we wczesnej ciąży też wsadziłam palec i wyczułam że moja szyjka jest miękka i że prawie jej nie ma, a na wizycie okazało się że wcale nie jest miękka i była długa, więc sama możesz mieć ciężko to określić, poza tym staraj się jej sama nie dotykać
Ali, jak po wizycie?? coś się ruszyło ?? U mnie dziś 37+4
Podziel się: