reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

A ja przeżyłam noc grozy. Jeszcze tak złe nie było br. Sama sobie winnam. Miałam sen o " grzybach" i jak maz wrócił z wc powiększony to nie wytrzymałam. "Poprzytulalismy sie" i sama nie wiem czy skurcze były juz przed czy sie po tym zaczęły, alebyly co minutę. Zaczynały sie we wloskach i przechodziły pod zebra, ze aż cieżko było oddychać a do tej pory były niewiele za pępek. Czyli te to były jak porodowe. Nospy, magnez i prysznic pomogły, ale teraz jestem obolała jak po siłowni. Dalej są ale zadziej jutro wizyta i sie boje.

reklama
Jadwiga mój mąż sie śmieje, że ja podczas przytulanek myślę o testach do koła fortuny [emoji23] Uskuteczniamy systematycznie raz w miesiącu [emoji23] za 4 tygodnie będę się już odpowiednio nastrajać. Póki co "uważam".
No, ale snów o grzybach ciężko uniknąć i tam zbieram pełny koszyk [emoji23][emoji23][emoji23] i też się bałam, że nawet tylko one wpłyną na szyjke, bo jak się budziłam to brzuch jak skała, ale jak widać jest ok.

Jestem w 34 tygodniu ciąży

W tym tygodniu to z lozka nie wychodze, tylko jutro na wizyte. Mam nadzieje,se bedzie ktos inny niz ostatnio. Bo tamta pani doktor to jakas niedoswiadczona, ostatnio mowila, ze szyjka dluga i otwarta a na usg byla zamknieta. Pocieszam sie, ze mam sucha bielizne czyli raczej do rozwarcia nie doszlo.

Dziewczyny mam pytanie.
Przynosiłam ubranka z piwnicy do wyprania i zastanawiam się czy gotować je czy normalnie wyprać.
Jak myślicie w ilu stopniach się pierze 1 raz

reklama
Słońce odpada bo nie mam balkonu a mieszkam w bloku i nie wiem czy ubranka wytrzymają gotowanie bo je dostałam od siostry. Poprostu wypiore w 40 st i 2 razy wyplucze jak pisaliście i na tym koniec
Prasowac nie będę bo za dużo tego i naprawdę nie chcę mi się ☺ robiłam tak pierwszej córce i wszystko było dobrze ale to było x czasów temu ☺

Ostatnia edycja:
Do góry