reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Vita a to psikusa Ci zrobił z tym przekręceniem się...
Joasia trzymam kciuki i daj znać po wizycie :)
Owocowaherbata mi czasami twardnieje z nerwów.

reklama
Dziewczyny, ja też już po wizycie. Pozbyłam się swojego niebieskiego przyjaciela :) ale jakoś niespecjalnie mi za nim tęskni, za to szyjka się wydłużyła jest w miare twarda ale rozwarcie wewnętrzne na 2,5 cm i coś czuje ze mały szybciej wybierze się na świat i do terminu czekał nie będzie tym bardziej że na łożysku już robią się zwapnienia.
Vita, to Ci bobas psikusa zrobił z przewrotką, ale spokojnie miejmy nadzieje ze się jeszcze odwróci

A, i jeszcze po wyjęciu pessara strasznie brzuch mi się stawia, czy któraś może też tak miała? Cz to może przez badanie gin? Na wszelki wypadek wzięłam dodatkową dawkę magnezu

Vita to faktycznie maluds sobie zarty robi[emoji4][emoji4]

Joasia dobre wiesci super[emoji4][emoji4]

Mrowaa kochana ty juz bezpieczna, co do twardnien nie pomoge to nie ten etap .
A co oznaczaja zwapnienia na lozysku?

Owocowaherbata
Mi brzuch twardnieje zawsze jak chodzę nigdy nie jest miękki a nie denerwuje się bo nie mam powodów.
Żyje bez stresów a brzuch twardy jak skala mam tam zawsze.
Jak leżę jest miękki ale też nie zawsze.

No moj maly zadziwil wszystkich, prawie 3 kg i jeszcze się przekręca :)
Zwapnienia znacza chyba starzejące się łożysko?
Ja bez pessara cala ciążę, szyjka dala rade bez wspomagaczy :)

reklama
Do góry