Hej. Super, że same dobre wieści po wizytach. Dziewczyny możecie polecić jakiś magnez? Jaką dawkę dziennie przyjmujecie? Mam jeszcze pytanko czy krwawia Wam dziąsła i krew leci z nosa? Mi już tak dokuczaja te krwawienia, że nie mam sił. Lekarz kazał witaminę c brać. Niby w suplemencie mam, ale chyba za mało.
reklama
Ziemniaczek
Fanka BB :)
Dziewczyny ja się nie boję pobrania gbs tylko wstydzę hehe
Julka
Laktovaginal tylko zapobiega powstawaniu inf ale nie leczy
Musisz wziąć tab na receptę różne są
Mi wstrzyknal krem na tydzień ale luteiny nie biorę już nie wiem czy to nie zaszkodzi zobaczymy
Julka
Laktovaginal tylko zapobiega powstawaniu inf ale nie leczy
Musisz wziąć tab na receptę różne są
Mi wstrzyknal krem na tydzień ale luteiny nie biorę już nie wiem czy to nie zaszkodzi zobaczymy
Ziemniaczek
Ja biorę asmag forte 2-2 dziennie mi nie krwawia dziąsła. Może zmień szczoteczkę na bardziej miękka
super_mysz17
Mi dziąsła krwawiły tylko przez jakieś 2 tygodnie, teraz się uspokoiło. Za to często leci mi krew z nosa, tak troszkę przy dmuchaniu ale jednak. Biorę witaminę c i to nic nie daje :/
Jadwiga orłowska
Moje tez krwawią, juz jakiś czas temu zmieniłam szczoteczka i jest lepiej, ale dalej zostało. Na gardło polecam zaparzyć łyżeczkę tymianku z goździkiem i po ochłodzeniu poslodzic miodem i dodać cytryny. A mój znowu wyjechał na kilka dni bo zmarł mu dziadek i znowu sama, a raczej z rozbrykanymi dziećmi bo przez zmianę pogody szaleją. Bałam sie tego tygodnia no i sobie ze strachu nie pośpie. Na dowidzenia mała go pokopala nogami po brzuchu. Lezelismy brzuchami do siebie i sie śmiał, zazwyczaj mi majstruje na dole i na prawym boku. Tak inaczej przeżywamy te ciąże. On chyba dopiero teraz do tego dojrzał.
reklama
Podziel się: