reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Hej, Ja po wizycie. Moja mała waży ok 4 kg, szyjka zgladzona i rozwarcie na 2 cm.

Jutro jak będzie miejsce na pordowce to jadę na wywołanie porodu więc proszę o kciuki :)

reklama
Dziewczyny przecież my lezymy bo jesteśmy leniwe i nic nam się nie chce bo po co lepiej jak będziemy wykorzystywać wszystkich wkoło. Hehe nie przejmujcie się tym miejcie to gdzieś.
Tak naprawdę tylko my rozumiemy nas bo jesteśmy w tej samej sytuacji.
Dzięki Bogu nikt mnie się nie czepia z tego powodu.
Mi pomaga tylko mąż i jak narazie to mi nic nie marudzi i nie wypomina spróbowałby przecież ja noszę też jego dziecko i musi mi pomagać łaski nie robi.
Dziewczyny jeszcze trochę musimy wytrzymac razem damy radę

Dzisiaj mam wizytę.
Zawsze czekałam na nią z chęcią a dzisiaj nie chce mi się iść.
Mam straszną zgage pierwszy raz w życiu masakra jak to piecze.
Nigdy nie wiedziałam jak to jest a dzisiaj się dowiedziałem okropnosc.
Dzisiaj coś jestem do niczego może za długo spałam cała noc i aż do południa.
Odezwę się do was po wizycie

Hej Dziewczynki. Trzymam kciuki za te z Was które już o krok od spotkania ze swoimi Szkrabami i za wizytujące. Ja dziś słabo się czuję. Źle spałam, wydawało mi się że brzuch mam jak kamień, ale nie wybudzałam się do końca i nie wiem może to moje schizy były. Bo od rana nie jest źle. Mam dziś wizytę i chyba już w nocy spać przez to nie mogłam. Stresuje się... trzymajcie kciuki za mnie.

reklama
Do góry