reklama
Jadwiga orłowska
Fanka BB :)
Dzwonila polozna i jednak mam mierzyc cukier 4 razy dziennie. To jakas paranoja
Jadwiga orłowska
Ja waze 49 kg. Pije 1 kawe przez pol dnia i glownie wode. Nie jem ciastek lodow ani nic, no tylko 2 figi zeby zaparc nie bylo. Jem brazowy ryz, kasze, ziemniaki. Nie jem serow, ani nic kompletnie z nabialu. A porcje takie jak moje dzieci. To co ja bede mogla jesc? Nawet chleba niewiele jem. Jeszce brakuje, zebym teraz schudla.
Ziemniaczek
Ja jestem juz w szpitalu właśnie podlaczyli mnie do ktg pierwszy raz mam.
Pielęgniarka trochę złe były że tak późno przyjechałam a byłam o 19 bo już trochę tu siedzę
Pielęgniarka trochę złe były że tak późno przyjechałam a byłam o 19 bo już trochę tu siedzę
Ostatnia edycja:
EM Ka
No w sunie o tej porze poza ktg to tez Ci juz nic nie zrobią ... Ja teraz jak mądrzejsza jestem to chodzę z rana , w poprzedniej ciazy głownie w nocy i to bezsensu było z mojej strony - choc z drugiej doba sie juz liczyła do ewentualnego wyjścia takze zależy jak na to patrzeć
Jadwiga orłowska
Ważne, ze jesteś. A rano obchod to sie szybko dowiesz co i jak . Moze pocEkaj na nich ze śniadaniem gdyby chcieli krew pobrać na czczo
Jadwiga orłowska
Ale jak coś wyjdzie to kroplowke napewno dadzą. Rano moze badanie i usg. Tak ze nie jest złe.
reklama
EM Ka
No koniecznie badz na czczo do obchodu i badan zreszta to pewnie wiesz a dwa s razie czego pamiętaj ze moga Ci podawać zreszta każdej z nas lek na wstrzymanie porodu a dopiero potem te sterydy , a Iza chyba dostała ? Z tego co pamietam przy 1 cm szyjce Ty nie miałaś ?
Podziel się: