reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Wiem ziemniaczek że nie chcesz pójść do szpitala nikt nie lubi potrzymają cie kilka dni i wypuszczą. Daj znać jak już będziesz w szpitalu trzymam kciuki

reklama
Jadwiga czemu paranoja? Jeśli masz cukrzycę ciążową to dobrze jest sprawdzać cukier żeby nic nie było maluszkowi. Mierz cukier na czczo i godzinę po każdym głównym posiłku czyli śniadanie obiad kolacja

Ja waze 49 kg. Pije 1 kawe przez pol dnia i glownie wode. Nie jem ciastek lodow ani nic, no tylko 2 figi zeby zaparc nie bylo. Jem brazowy ryz, kasze, ziemniaki. Nie jem serow, ani nic kompletnie z nabialu. A porcje takie jak moje dzieci. To co ja bede mogla jesc? Nawet chleba niewiele jem. Jeszce brakuje, zebym teraz schudla.

Jadwiga to nie masz się czym martwić przy takim jedzeniu nie będziesz miała wysokiego cukru ale warto sprawdzić i mierzyć

Ja jestem juz w szpitalu właśnie podlaczyli mnie do ktg pierwszy raz mam.
Pielęgniarka trochę złe były że tak późno przyjechałam a byłam o 19 bo już trochę tu siedzę

Ostatnia edycja:
No w sunie o tej porze poza ktg to tez Ci juz nic nie zrobią ... Ja teraz jak mądrzejsza jestem to chodzę z rana , w poprzedniej ciazy głownie w nocy i to bezsensu było z mojej strony - choc z drugiej doba sie juz liczyła do ewentualnego wyjścia takze zależy jak na to patrzeć :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

reklama
No koniecznie badz na czczo do obchodu i badan :) zreszta to pewnie wiesz :) a dwa s razie czego pamiętaj ze moga Ci podawać zreszta każdej z nas lek na wstrzymanie porodu a dopiero potem te sterydy , a Iza chyba dostała ? Z tego co pamietam przy 1 cm szyjce Ty nie miałaś ?

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Do góry