ewiiiiiiiiii
Zaangażowana w BB
magnez z witamina B6 to na skurcze mimowolne i stres scopolan cos podobnego do nospy,a duphaston tez brałam na podtrzymanie ciaży
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak dzisiaj byłam jeszcze u swojej lekarki prowadzącej i mnie uspokoila bo powiedziała ze jest ok byc może dlatego,że maluch jest duzy ja mam mały bruszek i dlatego,ale przepisała mi diphergan,scopolan i magnez B6 miała któraś z was takie leki??
witam jestem w 18 tyg ciazy i czsami czuje twardnienie macicy. lekarz przepisal mi nospe orte 3 x1 oraz luteine dopochwowo 3x2 i diphergan jedna na noc. pomaga ale czasami i tak czuje napiecie brzucha . poza tym skrocona mam szyjke troche a dzis mam wizyte kontrolna wiec zobaczymy co mi lekarz powie. a ja czuje swoje dzieciatko bardzo nisko..